Oslavte s námi 1.narozeniny naší kamenné prodejny v Plzni a získejte 15% na všechny nezlevněné produkty s kódem:

CZ: OSLAVA1ROK

SK: OSLAVA1ROKSK

Značka týdne - Povl Kjer

Každý týden Vám budeme přinášet zajímavé informace o jednom z našich dodavatelů. Představíme Vám příběhy o vzniku firmy, sortiment , ale také produkty, které naleznete aktuálně na našem webu
www.simplykids.cz

logo-pk

Jsme rádi, že Vám můžeme představit designovou ikonu Rocking Sheep od designéra Povla Kjera. Poctivá ruční práce, 100% přírodní materiály a jedinečný design - to je Rocking Sheep!!!

159-1

Povl Kjer

Mezi nejdůležitější tvorbu řezbáře Povla Kjera patří sochy ( lidských postav) a portréty. Povl se věnoval dlouhá léta designu čepelí nožů, inspirován tvarem runových kamenů a  výrobky z doby bronzové. Pracoval mimo jiné pro restaurace Hereford Beefstouw, známe po celém světě svou zážitkovou gastronomií spojenou s uměním prezentace jídel svým hostům. 
Povl je členem  Zájmové organizace odborných dánských umělců a designérů.

IMG_7654-Kopi-Kopi
5.-Carlsberg

ROCKING SHEEP

První Rocking sheep vyrobil Povl Kjer pro svou neteř Julii jako vzpomínku na dětství. Na první Rocking Sheep bylo použito recyklované dřevo, na lyžiny reklamní tabule coly a vlna pocházela od ovce, která trávila celý život na rodinné farmě.
Nyní se Rocking Sheep prodávají doslova po celém světě, vznikla i celá řada kopií, ale originál je jen jeden a ten Vám exklusivně přinášíme.

Každá ovce je unikát ručně vyráběný z borovicového dřeva, ovčí kůže a vlny, vše 100% přírodní.

White-dense-wool-110110-600x600

Rocking sheep je jedinečná díky poctivé ruční práci Povla Kjera. Podívejte se na video, jak Rocking Sheep vzniká.

_MG_1502-2

ROCKING SHEEP WHITE LONG WOOL

Bílá je barvou, kterou mnoho lidí přirovnává k barvě živé ovce, ale nemusí vždy působit jen jemně a nevinně. Dlouhá nebo hustá vlna dodá ovci charakter.

INFO

  • Výška: 60cm
  • Výška sedla: 40 cm
  • Šířka: 26cm
  • Délka: 85cm

Rám je vyroben z borovicového dřeva, lakovaný a potažený vlnou.

YŘEZÁNÍ JMÉNA

Pokud máte houpací ovci jako dárek, můžete si na přání nechat vyřezat do rámu jméno dítěte, datum narození nebo např. osobní vzkaz.

156

ROCKING SHEEP PINK

Růžová ovce byla vyrobena jako pokus objevit v produktech novou dávku humoru. Někteří ji milují, jiní nesnáší. Dalo by se říct, že růžová ovce je "černou ovcí "stáda. Růžová je jedinou ovcí s obarvenou vlnou.

INFO

  • Výška: 60cm
  • Výška sedla: 40 cm
  • Šířka: 26cm
  • Délka: 85cm

Rám je vyroben z borovicového dřeva, lakovaný a potažený vlnou.

VYŘEZÁNÍ JMÉNA

Pokud máte houpací ovci jako dárek, můžete si na přání nechat vyřezat do rámu jméno dítěte, datum narození nebo např. osobní vzkaz.