Náš udržitelný e-shop: odpovědný přístup k životnímu prostředí a etická péče o naše zaměstnance

simplykids-sustainable-eshop

Udržitelnost je v dnešní době nezbytná a náš e-shop si toto velmi vážně uvědomuje. Náš uvědomělý přístup je založený na odpovědnosti vůči životnímu prostředí, udržitelném provozu a zároveň etický k našim zaměstnancům i zákazníkům a veškeré naše kroky směřujeme k udržitelnosti. 

Odpovědný přístup k životnímu prostředí

Naše výrobky jsou baleny do recyklovaného obalu, což snižuje uhlíkovou stopu a pomáhá chránit naši planetu. Uvědomujeme si, že každý krok k udržitelnosti se počítá, a proto jsme se zavázali k používání recyklovaných materiálů tam, kde je to možné. 

Péče o zaměstnance

V našem e-shopu se snažíme poskytovat našim zaměstnancům důstojnou mzdu, která je vyšší než ta minimální. Věříme, že spravedlivá mzda je základním právem každého pracovníka a že naši zaměstnanci by měli být spravedlivě odměněni za svou tvrdou a věrnou práci. 

Přehled dodavatelů

Zajímáme se o praktiky našich dodavatelů a jejich přístup k zaměstancům a požadujeme od nich veškeré certifikace a prověření a zároveň snažíme se nastavit férové cenu bez zneužití a dodržet nastavené doporučené maloobchodní ceny. Jsme přesvědčeni, že férový obchod je základním kamenem udržitelného podnikání a snažíme se tuto filozofii uplatnit ve všech našich obchodních vztazích. 

Odpovědný přístup k zákazníkům

Poskytujeme transparentní informace a nastavujeme interní procesy pro ochranu osobních údajů. Jsme si vědomi důležitosti ochrany osobních údajů našich zákazníků a snažíme se zabezpečit, že všechny naše interní procesy jsou v souladu s nejnovějšími standardy ochrany dat.

Transparentní vedení společnosti

Rozvíjíme veřejně prospěšné cíle, stanovujeme etický kodex, protikorupční opatření a transparentní přístup k informacím. Věříme, že transparentní vedení společnosti je klíčové pro udržitelný a úspěšný byznys. 

Naše cesta k udržitelnosti je stále průběžná, ale jsme hrdi na to, kam jsme se doposud dostali. Věříme, že odpovědný přístup k životnímu prostředí a péče o zaměstnance jsou základem udržitelného podnikání a budeme pokračovat v našem úsilí být příkladem.

S potěšením oznamujeme, že náš e-shop byl uznán jako udržitelný eshop na webové stránce "Udržitelné e-shopy". Jsme hrdí, že jsme prošli sebehodnotícím dotazníkem sestaveným Asociací společenské odpovědnosti v souladu s ESG principy a náš e-shop je nyní zviditelněn na Heurece pro všechny zodpovědně nakupující zákazníky.