Značka týdne: MimiConcept

Každý týden Vám budeme přinášet zajímavé informace o jednom z našich dodavatelů a vybrané produkty Vám nabídneme za zvýhodněnou cenu. Představíme Vám příběhy o vzniku firmy, sortiment , ale také produkty, které naleznete aktuálně na našem webu
www.simplykids.cz

logo

MimiConcept

Jako maminky celkem tří dětí velmi dobře ví, co to jsou bezesné noci s plačícím miminkem. Na začátku jejich příběhu tak byla touha dát jejich dětem při usínání pocit klidu a bezpečí a zajistit jim krásné sny a nerušený spánek.

Hledaly nejrůznější možnosti a pátraly, co by jim přinášelo podobně příjemné pocity jako mateřské objetí. Až v zahraničí objevily koncept tzv. dětských hnízd. Na českém trhu nic podobného nenašly, a proto se rozhodly ušít první měkká a útulná hnízdečka ze speciální měkčené bavlny samy.

U jejich dětí slavila velký úspěch. Téměř okamžitě po uložení spokojeně usnuly. Postupně původní myšlenku rozvíjely a v nabídce začaly přibývat další produkty. Všechny samozřejmě pečlivě prověřené jejich malými experty.

Rády bychom nyní nabídly ty samé možnosti i vašim dětem a popřály vám co nejvíce krásných společných chvil!

Proč Mimiconcept?

Dětská hnízda MimiConcept® i veškeré další produkty jsou vyrobeny v České republice z pečlivě vybraných materiálů. Všechny mají certifikát Oeko-Tex Standard 100, třídy I. , vhodné pro děti do 3 let. Jsou prodyšné, s antibakteriální prací úpravou a určené i pro tu nejcitlivější dětskou pokožku. MimiConcept® Vám již brzy nabídne možnost vyšítí jména Vašeho miminka na Vaše hnízdečko.

n58d3e15ee11b2-1000x840

Dětská hnízda (0-6 měsíců)

Užitečný pomocník nejen pro usínání dětí od narození do šesti měsíců věku. Hnízdo svým tvarem kopíruje tělo miminka, čímž mu dává pocit bezpečí, který znalo z maminčina bříška, a zároveň usnadňuje adaptaci na okolní svět a posiluje spánkový režim. Kromě klasických modelů pro Vás máme kolekci navrženou ilustrátorem Patrikem Antczakem.

e114feae13688d56412709a87f2fd087

Hnízda BigMimi (6-36 měsíců)

Perfektní společník pro všechny děti, které už dětskému hnízdu odrostly (6 – 36 měsíců), ale nechtějí se vzdávat jeho komfortu. Vaše děťátko bude doprovázet až do jeho první velké postýlky. Chystáme ve více barevních provedeních.

1A-1546

Mantinely

Praktická pomůcka s uchýtkami, díky které se vaše miminko nemůže v postýlce o nic uhodit. Nabízíme tři typy mantinelů. Celopostýlkové, se skládací bočnicí a univerzální na 120x60cm i 140x70cm.

IMG_0875a