Zábavné stolování s nejmenšími

Milujete společné víkendové snídaně, kdy se celá rodina sejdete po náročném pracovním týdnu u jídelního stolu? Nádobí pro děti je kategorií, které věnujeme pozornost v dalším článku. Zaměřili jsme se na materiály, ze kterých jsou jídelní sady pro děti vyrobené, na tvar jednotlivých částí jídelních sad, ale také na design, který může překvapivě pomoct malým dětem v udržení pozornosti a zájmu o jídlo.

LIEWOOD_1_19_075737

MATERIÁL A NEZÁVADNOST

Jídelní sady Liewood jsou příjemné na dotek, vyrobené z bambusových vláken, melaminu, kukuřičného prášku, dřevovlákna a polyamidové pryskyřice. Všechny jídelní sady prošly testováním LFGB, tedy neobsahují chemické ani toxické látky. Materiál a hlavně nezávadost jsou pro nás na prvním místě!!!

CO V SADĚ NAJDETE

Součástí jídelní sady je talířek Ø 20 cm, praktická miska Ø 15 cm, hrneček s výškou 9 cm a lžička o délce 13 cm. Sadu využijete na snídani, oběd i večeři a velkou výhodou je možnost mytí dětského nádobí v myčce. Jídelní sady jsou balené v krásných papírových krabičkách, proto je můžete věnovat rodičům s menšími dětmi jako dárek.

JAKÝ DESIGN SE LÍBÍ VÁM

Dánská značka Liewood se zaměřila na design v jednoduchých tvarech a barvách právě pro udržení pozornosti malých dětí. Jednotlivé díly dětského nádobí jsou v jednoduchém tvaru zvířátek jako jsou kočky, medvědi, králící nebo pandy:)

TERMOHRNEK PRO MALÉ I VELKÉ

Termohrnky od Liewood skvěle doplní jídelní sady pro nejmenší. Výhodou termohrnků Anker je možnost plnění teplými i studenými nápoji, které udrží svou teplotu až 12 hodin. Termohrnky jsou v balení se dvěma typy víček- jedno kovové a jedno sportovní pro snadnou manipulaci. Tělo lahve je vyrobeno z oceli, sportovní víčko z PP bez obsahu BPA. Víčka mají navíc praktické úchytky k přichycení např. ke kočárku. Objem lahve je 350 ml.