Vánoční speciál: Tipy na dárky - Pro miminko

Každá maminka ocení pod stromečkem dárek, který ji usnadní péči o miminko. Sepsali jsme pro vás přehledný seznam potřeb a doplňků, které se všem rodičům i prarodičům můžou hodit. 

ZAVINOVAČKY

Omezený prostor k pohybu je pro novorozená miminka příjemný, protože jim připomíná pocit v maminčině bříšku. Zavinovačka novorozencům pocit bezpečí navozuje a proto je mnoho maminek volí jako nezbytnou pomůcku při uspávání.

Zavinovací plenky mají mnoho dalších využití:

  • lehká přikrývka v letních měsících
  • podložka do kočárku nebo hnízdečka
  • praktický pomocník při krmení 

PŘEBALOVACÍ TAŠKY

Přebalovací taška se stane nepostradatelným doplňkem pro všechny maminky. Taška má mnoho kapes zvenčí i uvnitř, takže si v tašce udržíte pořádek a všechny potřebné věci pro Vaše miminko najdou své místo. Taška je příjemná na dotek a díky propracovaným detailům se stane krásným doplňkem ke kočárku.

hnízda

3. HNÍZDO MALÉ NATUR SMETANOVÁ, 1.490 KČ

HNÍZDA PRO MIMINKA

Hnízda pro miminka jsou navržena tak, aby navozovala miminku pocit přítomnosti u maminky v bříšku. Pomůže při uspávání miminek, udrží miminko v bezpečí na pohovce, hnízdo pohodlně umístíte i do korbičky kočárku.  Pro batolátka a děti větší vybírejte z hnízd BigMimi, která jsou vhodná pro děti do 36-ti měsíců.

PŘEBALOVACÍ PODLOŽKY

Přebalovací podložka je nepostradatelným pomocníkem každého rodiče. Přebalovací podložky od Liewood mají pěnovou výplň a mírně zvednuté strany, díky kterým bude Vaše miminko ležet pohodlně a přebalování bude snazší a 100 % bezpečné. Pro snadnou údržbu je přebalovací podložka potažena nepromokavou vrstvou a látkovým potahem ze 100 % organické bavlny, která se dá snadno vyprat a znovu použít. Rozměry přebalovacích podložek jsou 62 x 50 cm.

MANTINEL DO POSTÝLKY

Mantinel do postýlky ochrání Vaše miminko před nárazem o hranu postýlky nebo zamezí nechtěnému provléknutí ručičky skrz postýlku.  V nabídce jsou mantinely o rozměrech 210 x 28 cm a 207 x 31 cm a jsou vhodné do postýlek velikosti 120 x 60cm a 140 x 70 cm.   Mantinely do postýlky jsou Certifikovány GOTS nebo OEKO-TEX® a jsou vyrobeny ze 100% organické bavlny.