Vánoční speciál: Tipy na dárky - Herna

Vánoční svátky klepou na dveře, a proto jsme pro vás sepsali tipy na dárky, které ozdobí dětskou hernu, pokojíček nebo hrací koutek.  

baldachýn

1. BALDACHÝN

Baldachýn nebo také nebesa doplní postýlku pro miminko a vytvoří tak krásný útulný koutek, ve kterém se budou vaše děti cítit bezpečně a pohodlně. Baldachýny jsou vyrobeny ze 100 % organické bavlny a jsou ozdobeny barevnými bambulkami. Baldachýn můžete také použít jako dekoraci v hracím koutku, kde dětem vytvoříte nový prostor pro hraní a odpočinek. Baldachýny Enzo najdete v pěti barevných variantách pro holčičku i chlapečka.

Každý z nás měl sen být malým indiánem nebo indiánkou a zažít to pravé dobrodružství. Pro všechny malé dobrodruhy představujeme výjimečnou kolekci TeePee od španělské značky Nobodinoz. TeePee jsou v několika barevných variantách a mají výšku od 149 do 175 cm. TeePee Nevada jsou doplněna o dekorační dřevěná pírka, která lze vyměnit za jinou barevnou variantu girlandy. TeePee je vhodné doplnit podložkami z kolekce Kiowa nebo Colorado. 

Sedací vaky - pufy jsou oblíbeným doplňkem dětských pokojů a heren. Děti na nich mohou dovádět, skákat, lenošit nebo si číst. Sedací vaky jsou překvapivě lehké a proto je velmi snadné přemístit je kam je potřeba. Potah sedacího vaku je vyměnitelný za jakoukoliv barvu z kolekce Oasis a Kasbah a dá se jednoduše vyprat v pračce.

HOJDAVAK Baby: Dopřejte si pohodu a klid při péči o vaše miminko v prvním roce jeho života. Toto období je krásné ale i velice náročné. Miminko vyžaduje pozornost 24 hodin denně. Kolébka Hojdavak Baby nabízí po mamince a tatínkovi třetí bezpečnou náruč, kterou miminko bude mít rádo a rodiče velice uvítají.

HOJDAVAK Junior: Na svět se zrodil nový Hojdavak Junior! Naše novinka závěsné textilní houpadlo pro děti od 2 do cca 10 let s nosností do 50 kg. Rozsviťte oči Vašich nejmenších při houpání a dovádění s novým Hojdavakem. Je BEZPEČNÝ, HRAVÝ A SKVĚLÝ K ODPOČINKU. Pro výrobu používáme stejně kvalitní materiály jako pro kolébku Hojdavak Baby. Způsoby uchycení jsou shodné jako pro kolébku Hojdavak Baby. Můžete tak využít řešení, které máte již doma nainstalované.

HOJDAVAK Maxi: Hojdavak maxi je závěsné textilní houpadlo (závěsné křeslo) určené pro dospělé a dospívající s nosností do 120 kg. Vyrábíme ho v Čechách dle vlastního návrhu. Díky polštářku, který je součástí balení, si v něm můžete pohodlně odpočinout, přečíst knížku, či jinak zrelaxovat jak je vám milé. K výrobě používáme kvalitní 100% bavlnu s vysokou gramáží pro vaši bezpečnost, pohodlí a příjemný vzhled houpadla. Ostatní části si necháváme vyrábět na zakázku nebo nakupujeme od český dodavatelů. Koupí výrobku podpoříte rozvoj chráněných dílen.

První Rocking sheep vyrobil designér Povl Kjer pro svou neteř Julii jako vzpomínku na dětství. Na první Rocking Sheep bylo použito recyklované dřevo, na lyžiny reklamní tabule coly a vlna pocházela od ovce, která trávila celý život na rodinné farmě. Růžová ovce byla vyrobena jako pokus objevit v produktech novou dávku humoru. Někteří ji milují, jiní nesnáší. Dalo by se říct, že růžová ovce je "černou ovcí "stáda. Růžová je jedinou ovcí s obarvenou vlnou.

×

Splátková kalkulačka ESSOX