Oslavte s námi 1.narozeniny naší kamenné prodejny v Plzni a získejte 15% na všechny nezlevněné produkty s kódem:

CZ: OSLAVA1ROK

SK: OSLAVA1ROKSK

Vybíráte jídelní židličku pro vaši ratolest? Poradíme Vám.

Jako rodič chcete pro své dítě vždy to nejlepší, zejména pokud jde o jeho zdraví a bezpečnost. Jednou ze základních věcí, do kterých musí rodiče investovat, je jídelní židlička.

Když přijde čas a Vaše děťátko už sedí a dožaduje se být s vámi u jídelního stolu, nastává ten správný čas na nákup jídelní židličky. Trh s dětským zbožím je tak zahlcený a možná, že si také říkáte, proč utrácet za židličku, když stačí dát dítěti pod zadeček polštář a posadit ho na obyčejnou židli. Tělo děťátka však není a takto uzpůsobenou polohu připravené.

Dítě totiž nohama nedosáhne na zem, a v důsledku toho se mu špatně prokrvují končetiny. A ani široké opěradlo mu neumožňuje pohodlně se opřít a vysoká jídelní židlička je tedy nejen pohodlným sedátkem pro vaše dítě, ale také bezpečným místem, kde může jíst a hrát si.

Jak už jsme zmínili na trhu najdete k dispozici tolik možností, že se ve výběru té správné lehce ztrácíte. My nedáme dopustit na dřevěné modely.

Dřevěné vysoké židličky jsou stále více a véce oblíbenější díky svým četným výhodám. Přečtěte si tedy jaké jsou výhody dřevěných dětských židliček z pohledu přínosu pro zdraví a životní prostředí.

Výhody dřevěných dětských židliček

Dřevěné dětské židličky jsou pro rodiče vynikající investicí, protože jsou odolné a mají dlouhou životnost. Na rozdíl od plastových dětských židliček, které mohou snadno prasknout a rozbít se, jsou dřevěné dětské židličky robustní a vydrží roky používání. Snadno se také čistí a díky přírodnímu povrchu jsou odolnější vůči skvrnám.

Další výhodou dřevěných vysokých židlí je jejich design. Jsou k dispozici v různých stylech a barvách, což znamená, že si můžete vybrat takovou, která doplní interiér vašeho domova. Dřevěné vysoké židle mají také nadčasový vzhled a můžete je používat po mnoho let, i když máte více než jedno dítě.

Vysoce kvalitní bukové dřevo

Pevný strukturovaný rám

Dětská bezpečnostní lišta

Zdravotní výhody dřevěných dětských židliček

Dřevěné vysoké židle jsou také prospěšné pro zdraví vašeho dítěte. Na rozdíl od plastových židliček, které mohou obsahovat škodlivé chemikálie, jsou dřevěné židličky vyrobeny z přírodních materiálů, které jsou pro vaše dítě bezpečné. Jsou také hypoalergenní, což znamená, že je méně pravděpodobné, že způsobí alergie nebo dýchací problémy.

Dřevěné vysoké židle navíc podporují správné držení těla vašeho dítěte. Jsou navrženy tak, aby podporovaly a vedly dítě ke vzpřímenému sezení, které je nezbytné pro vývoj jeho páteře. Dřevěné vysoké židle mají také opěrku nohou, která pomáhá dítěti udržovat správné držení těla a snižuje riziko, že ze židle sklouzne.

Environmentální výhody používání dřevěných vysokých jídelních židliček

Dřevěné vysoké židličky jsou ekologickou volbou pro rodiče, kteří chtějí snížit uhlíkovou stopu. Jsou vyrobeny z přírodních materiálů, jako je dřevo, které je biologicky odbouratelné a obnovitelné. Dřevěné židličky také vyžadují méně energie na výrobu ve srovnání s plastovými židlemi, což znamená, že mají nižší uhlíkovou stopu.

Dřevěné židličky lze navíc recyklovat nebo znovu použít, jakmile z nich vaše dítě vyroste. Můžete je darovat na charitu nebo prodat jiným rodičům, což snižuje množství odpadu a prodlužuje životnost výrobku.

Growing Green Pultík

Jak vybrat nejlepší dřevěnou židličku pro vaše dítě

Při výběru dřevěné vysoké jídelní židličky pro vaše dítě je třeba zvážit několik faktorů. Zaprvé je třeba zajistit, aby byla židle robustní a unesla váhu vašeho dítěte. Hledejte vysoké židličky, které mají širokou základnu a bezpečný systém popruhů, aby vaše dítě ze židličky nevypadlo.

Za druhé, zvažte výšku vysoké židle. Ujistěte se, že výška židličky je nastavitelná, aby se přizpůsobila vašemu rostoucímu dítěti. Ideální je také vysoká židle s nastavitelnou opěrkou nohou.

A nakonec hledejte jídelní židličku, která se snadno čistí. Vysoká židlička s odnímatelným podnosem a omyvatelnou podložkou sedadla se čistí pohodlněji než židle bez těchto prvků.

Polštářky na vysokou židli ze 100% organické bavlny

Aby byla dřevěná vysoká židle pro vaše dítě ještě pohodlnější, můžete ji doplnit polštářkem na určenou na vysokou jídelní židli ze 100% organické bavlny. Organická bavlna je přírodní materiál, který neobsahuje škodlivé chemické látky, takže je bezpečný pro jemnou pokožku vašeho dítěte.

Polštářky na vysokou židli vyrobené z organické bavlny jsou také prodyšnější a savější ve srovnání se syntetickými materiály. To znamená, že mohou odvádět vlhkost a zabránit tomu, aby se vaše dítě při sezení na vysoké židli potilo a cítilo se nepohodlně.

Honey Sweet Dots Natural

Sienna Brown

Green Checks

Přírodní materiály a udržitelná výroba

Při výběru dřevěné vysoké židličky hledejte takovou, která je vyrobena z přírodních materiálů a vyrobena udržitelným způsobem. Udržitelná výroba znamená, že výrobní proces má nižší dopad na životní prostředí a snižuje množství odpadu.

Dřevěné vysoké židle vyrobené z přírodních materiálů jsou navíc odolnější a mají delší životnost ve srovnání s židlemi vyrobenými ze syntetických materiálů. To znamená, že vysokou židli můžete používat několik let, čímž se sníží potřeba často kupovat novou.

Jak vám dřevěné vysoké židle mohou ušetřit peníze

Investice do dřevěné vysoké židličky vám může z dlouhodobého hlediska ušetřit peníze. Na rozdíl od plastových vysokých židlí, které může být nutné často vyměňovat kvůli praskání a lámání, jsou dřevěné vysoké židle odolné a mají dlouhou životnost. To znamená, že vysokou židli můžete používat několik let, i když máte více než jedno dítě.

Dřevěné vysoké židle se navíc snadno čistí a ve srovnání s plastovými židlemi vyžadují méně údržby. To znamená, že můžete ušetřit peníze za čisticí prostředky a náklady na údržbu.

Unikátní designová židle: 1 produkt, 2 židle, 3 polohy

Údržba a péče o dřevěné vysoké židle

Aby vám dřevěná vysoká židle vydržela dlouhá léta, je nezbytná správná údržba a péče. Nejprve vysokou židli po každém použití otřete, abyste zabránili usazování skvrn a nečistot. K čištění vysoké židle používejte vlhký hadřík a jemné mýdlo a vyhněte se používání drsných chemikálií nebo abrazivních materiálů, které by mohly dřevo poškodit.

Za druhé, pravidelně kontrolujte šrouby a svorníky vysoké židle, abyste se ujistili, že jsou pevné a bezpečné. Uvolněné šrouby a svorníky mohou ohrozit stabilitu a bezpečnost vysoké židle.

A konečně, nevystavujte vysokou židli přímému slunečnímu záření nebo extrémním teplotám, protože to může způsobit deformaci nebo praskání dřeva.

Závěr

Závěrem lze říci, že dřevěné vysoké židličky jsou vynikající investicí pro rodiče, kteří chtějí pro své děti odolnou, bezpečnou a ekologickou variantu. Nabízejí několik výhod, včetně zdravotních přínosů, přínosů pro životní prostředí a úspory nákladů. Při výběru dřevěné vysoké židle zvažte faktory, jako je robustnost, nastavitelnost a snadné čištění. Dodržováním pokynů pro správnou údržbu a péči můžete zajistit, že vám dřevěná vysoká židle vydrží dlouhá léta a bude pro vaše dítě pohodlným a bezpečným sedátkem.