Oslavte s námi 1.narozeniny naší kamenné prodejny v Plzni a získejte 15% na všechny nezlevněné produkty s kódem:

CZ: OSLAVA1ROK

SK: OSLAVA1ROKSK

HYDE PARK by Nobodinoz: Nová kolekce 2023 plná jarní svěžesti

Už se to blíží! Ano, jaro ťuká na dveře a každý rok to máme stejně. Ta vůně, ta energie, ta inspirace, ta chuť něco dělat! Jaro je opravdu krásné roční období. Jakmile ho cítíme ve vzduchu, máme chuť zabalit batoh a vyrazit někam na vycházku.

A kdo nikdy nesnil o obrovské tašce, do které v mžiku vloží to nejnutnější pro celou rodinu? Proč by maminky nemohly být trendy a zároveň mít jistotu, že mají vše pod kontrolou?

Na takovéto otázky odpovídá tato nová kolekce od Nobodinoz uvedená na trh v únoru 2023. Kolekce Hyde Park je barevná a trendy, zjednodušuje organizaci výletů a vycházek s miminky a dotváří elegantní a ležérní vzhled celé rodiny na cestách!

Kolekce Hyde Park nabízí kompletní řadu doplňků na kočárky a nezbytnosti pro miminko: přebalovací tašky, organizér na kočárek, podšívky na sedadlo do kočárku, přebalovací podložky, termotašky atd. My jsme pro Vás vybrali našich pět favoritů.

Přebalovací taška Hyde Park XXL Terracotta Checks

Hyde Park XXL taška

Kdo nikdy nesnil o obrovské tašce, do které v mžiku vloží to nejnutnější pro celou rodinu? Nobodinoz na tento požadavek odpovídá taškou ve verzi XXL! S řadou Hyde Park přijímá Nobodinoz novou výzvu: přinést do každodenního života novopečených rodičů moderní potisky pro elegantní a uvolněný vzhled. Barvy této kolekce jsou tak nadčasové, že jsou perfektní nejen pro maminku, ale i pro tatínka.

VÍCE

Přebalovací podložka Hyde Park Green Checks

Hyde Park přebalovací podložka

Nomádská přebalovací podložka Nobodinoz Hyde Park usnadňuje přebalování. Skládací a velkorysá, vejde se do všech tašek: taška na pleny, taška na víkend, organizér na kočárek. Je vybavena kapsou navrženou tak, aby pojala základní hygienické potřeby vašeho dítěte (pleny, ubrousky), a to i když je otevřená nebo zavřená. Vodotěsná a voděodolná podšívka umožňuje snadné a rychlé čištění. Voděodolná přebalovací podložka Nobodinoz Hyde Park nomad se rychle stane vaším spojencem na všech cestách.

VÍCE

Kosmetická taštička voděodolná Hyde Park Blue Waves

Hyde Park kosmetická taštička

Velká toaletní taška Vanity Case Hyde Park Nobodinoz je vhodná pro celou rodinu. Toaletní taštička / kosmetické pouzdro je ideální pro produkty péče o vaše dítě nebo pro váš make-up. Vyrobena z biobavlněného kepru, je trendy a šik. Přirozeně vypadající a zcela voděodolnou toaletní tašku Hyde Park si jistě oblíbíte.

VÍCE

Taška na kočárek Hyde Park Terracotta Check

Hyde Park taška na kočárek

Vždy nám chybí místo, vždy bychom uvítali víc prostoru! Nobodinoz tedy přichází s perfektní taškou, která rozšíří úložnou kapacitu vašeho kočárku. Snadno se přizpůsobí konstrukci pomocí 4 pevných suchých zipů. Ideální pro věci navíc, které nechcete mít příliš blízko u země, jako jsou deky, plyšáci, textilní hračky nebo malé kabátky, bundičky, atd.

VÍCE

Podložka do kočárku Hyde Park Blue Waves

Hyde Park podložka do kočárku

S Hyde Park podložkami do kočárku dodáte vašemu kočárku barevný a efektní nádech. Velmi lehce se přizpůsobí všem kočárkům a lze je snadno sejmout pro čištění. A pokud ho zkombinujete s ostatními produkty s Hyde Park kolekce, pak máte postaráno o prvotřídní vzhled.

VÍCE

Prohlédněte si celou kolekci Hyde Park zde.

My Vám přejeme krásné jaro, plné sluníčka a pohody na procházkách s Vašim mimnkem.