Nové partnerství s KOKO Cardboards. Evropská společnost šetrná k životnímu prostředí.

SimplyKids navázala novou spolupráci s ekologicky šetrnou značkou KOKO Cardboards pro podporu udržitelnosti.

JaMy všichni zde v SimplyKids jsme moc rádi, že se s Vámi můžeme podělit o skvělou novinu a oznámit naší novou spolupráci s KOKO Cardboards, značkou, která se věnuje udržitelnosti a šetrnosti k životnímu prostředí. Jejich závazek k udržitelnosti je v souladu s našimi hodnotami a jsme nadšeni, že můžeme našim zákazníkům nabídnout řadu ekologických produktů, které podporují lepší budoucnost naší planety.

KOKO Cardboards je evropská značka zrozená z rodinné vášně pro karton a papírové materiály, nabízející jedinečnou řadu hraček, kartonových map, kreativních her a dekoračních předmětů pro děti i dospělé. Všechny produkty KOKO Cardboards jsou vyrobeny v Polsku a materiály pro své výrobky majitelka Kacha a její manžel Matucz vybírají velmi pečlivě, protože chtějí, aby byly užitečné, krásné, bezpečné a zároveň šetrné k planetě. Většina jejich materiálů tedy pocházejí z recyklace. Věří, že každé rodičovské rozhodnutí, které učiníme, má obrovský vliv na naši společnost a náš každodenní život.

V rámci partnerství bude náš obchod SimplyKids nabízet produkty KOKO Cardboards. Tyto produkty jsou nejen udržitelné, ale také stylové a zábavné, díky čemuž se perfektně souzní s poslání našeho obchodu SimplyKids poskytovat vysoce kvalitní, bezpečné a zábavné produkty pro děti.

Koko Cardboards DIY Map of the World

DIY (Do It Yourself aneb Udělej si sám) Mapa světa od KOKO CARDBOARDS – kreativní a vzdělávací zábava pro děti a zároveň krásná dekorace!

VÍCE

Koko Cardboards DIY Rainbow Sunset

DIY (Do It Yourself aneb Udělej si sám) Rainbow od KOKO CARDBOARDS – kreativní zábava pro děti a zároveň krásná dekorace! Věk: od 8 let.

VÍCE

Koko Cardboards DIY Easter basket

DIY (Do It Yourself aneb Udělej si sám) Velikonoční košíček od KOKO CARDBOARDS – kreativní zábava pro děti a zároveň krásná dekorace! Věk: od 6 let.

VÍCE

Partnerství přichází v době, kdy stále více spotřebitelů hledá udržitelné a ekologické produkty. Doufáme tedy, že nabídkou řady produktů KOKO Cardboards inspirujeme další obchody, aby podnikly kroky a podporovaly udržitelnost I ve svých obchodem a eshopech.

Můžeme konstatovat, že jsme vyjímečně nadšeni z partnerství s KOKO Cardboards. Doufáme, že společnou prací podpoříme udržitelnost a inspirujeme ostatní, aby podnikli kroky k ochraně naší planety pro budoucí generace.

 

Made in Europe.

Eco friendly.

For good fun.