Chybí vám úložný prostor v dětském pokoji?

Dětský pokoj je prostor, ve kterém trávi naše děti nejvíce času. Jak děti rostou, přibývá hraček, oblečení nebo pomůcek do školy. Úložný prostor v dětském pokoji tedy často chybí a my rodiče řešíme otázku: Kam uložit všechny věci tak, aby vypadal pokoj uklizený a každá věc měla svoje místo? S praktickými úložnými koši, kapsáři na postýlku nebo závěsnými poličkami vám s nedostatkem místa poradíme a navíc bez velké finanční zátěže.

KOŠE NA HRAČKY

Pokud válčíte s nedostatkem úložného prostoru v šatních skříních nebo policích, sáhněte po praktických úložných koších na hračky. Koše najdete hned v několika velikostech.

Malé koše jsou praktické na drobné předměty jako jsou např.pastelky, lego figurky, sponky a gumičky nebo klíče.

420-2

1. KOŠ MAMBO ZIG ZAG BLACK, OD 425 KČ

Koše střední se skvěle hodí na puzzle, lego nebo dřevěné kostky. 

A do velkých košů se vejdou plyšáci, panenky nebo autíčka...

Textilní koše jsou vyrobené ze 100% organické bavlny a pevnost materiálu závisí na výrobci. Textilní koše od španělského výrobce Nobodinoz jsou krásně měkoučké a hebké, naopak koše od dánských Liewood jsou z pevného plátna a udrží i těžší a objemnější hračky jako jsou autíčka nebo stavebnice. Látkové koše ve tvaru domečku House navíc poslouží jako krásná dekorace dětského pokojíčku.

POLIČKY

Polic k zavěšení na zeď není nikdy dost!!! Kovové police od Done by Deer jsou díky svému čtvercovému tvaru velmi praktické a dají se položit i na zem jako noční stolek. V balení najdete hned 2 kusy, které můžete zavěsit a vytvořit tak dětem praktickou poličku na knihy nebo na hračky. Rozměry poliček jsou 30 x 30 x 23 cm a 26 x 26 x 20 cm.

POLIČKY

4. ČTVERCOVÉ POLIČKY DONE BY DEER, 1.374 KČ

KAPSÁŘE NA POSTÝLKU

Kapsáře si všichni pamatujeme ze základní školy, kde jsme je měli uchycené k boční straně lavice. Kapsář nezabírá skoro žádné místo a navíc se do něj vejde spousta praktických věci, které potřebujeme mít neustále po ruce. Ať už se staráte o malé miminko a potřebujete do kapsáře uložit hygienické potřeby nebo máte doma starší děti, které u svých postýlek uvítají místo, kde ukryjí své malé poklady!!! Kapsář lze zavěsit i na zeď k přebalovacímu pultu a vytvořit si tak další prostor na ukládání potřeb pro miminko.

HÁČKY

Také se vám všude povaluje spousta oblečení a vy nevíte, kam s ním? Háčky na zeď krásně doplní prázdnou stěnu a navíc poslouží jako praktický úložný prostor na oblečení, které si denně děti berou na sebe a neuklízí si je do šatních skříní. Háčky jsou vyrobené ze dřeva a v nabídce najdete několik tvarů a barev od předních dánských designéru značek FermLiving nebo OYOY.

háčky