Pipasik - Tvoříme s láskou

pipasik-ico2-1

Pipasik je malý team Zuzany Šulekové a Jitky Musilové, které tvoří věci s radostí a láskou. Mottem značky Pipasik je “Učíme děti hrou”. Zuzana Šuleková a Jitka Musilová vymýšlí věci dle principů Montessori “Já jsem to zvládl sám”. Děti v pracovních listech řeší drobné úkoly, ve kterých si samy nebo s pomocí dospělých poradí a uspějí. Obrázkové hry od Pipasik jsou vytvořené jednoduše a srozumitelně, aby je pochopily a zvládly i menší děti. Nemusíte vždy dojít ke zdárnému výsledku, hlavní je proces. Chyba bývá přítel na cestě k poznání. Důležité je, aby měly děti pocit úspěchu po vyřešení drobných úkolů a získaly tak motivaci k řešení dalších.

Můj dům je interaktivní knížka, která dětem přibližuje práci architekta pomocí drobných úloh. Děti pomocí lepení a stříhání poznají práci architekta, seznámí se s plány jako jsou půdorys nebo řez a na závěr si postaví 3D model domečku. Celou knížkou děti provází chlapeček Hugo, který vypráví příběh, jak se s celou rodinou přestěhovali do vysněného domečku.

285A4950w
2. POZNÁVEJ PTÁČKY

POZNÁVEJ PTÁČKY je pracovní sešit plný úkolů s úžasnými ilustracemi Martina Krkoška. Jednotlivé úkoly děti provedou celým rokem z pohledu ptáčků. V brožurce jsou nejen stránky s kreslením, stříháním a lepením, ale i 6 poznávacích karet ptáčků (Sýkora koňadra, Zvonek zelený, Červenka obecná, Vrabec domácí, Pěnkava obecná), které si děti samy dotvoří a můžou z nich vytvořit vlastní malou knížku.

07w

2. Poznávej ptáčky, 249 Kč

 

3. SADA VYŠÍVÁNÍ - SVETŘÍKY

Sada obsahuje 6 barevných karet s otvory a 2 černobílé karty, které si děti mohou nejen samy vyšít, ale i vybarvit. Přiložen je i názorný manuál. Sada je vhodná pro děti od 4 let. Součástí balení je 5 kousků vln v bílé, žluté, červené, tmavě modré a černé barvě a umělohmotná jehla.

Nauč se poznávat 7 nezapadajících souhvězdí severní oblohy. Vyšij souhvězdí na kartičky svítící nití a prozkoumej mapu. Se vším ti pomůže Malý průvodce hvězdnou oblohou. Vyšívání je vhodné pro děti od 7 let. Sada obsahuje 7 karet,  fluorescenční nit svítící ve tmě, kovovou jehlu, mapu hvězdné oblohy a brožurku “Malý průvodce hvězdnou oblohou”, v níž si přečtete příběh jednotlivých souhvězdí (je tu Velká medvědice, Malý medvěd, Drak, Kasiopeja, Cefeus, Žirafa a Rys).

shop-stela-vse

4. Stela vyšívání, 389 Kč

 

5. ORIGAMI MALÁ FARMA

Autorská ORIGAMI sada pro nejmenší děti obsahuje 12 barevných listů,12 vybarvovacích černobílých listů a praktický návod. Děti si poskládají hlavičky různých zvířatek. V balení najdete prasátko, kočičku, koně, ovci, krávu a pejska. Origami zvládnou děti od 4 let.

×

Splátková kalkulačka ESSOX