Udržte si náskok s nejmódnějším výběrem pro nadcházející školní rok

Prázdniny jsou v půli a jak se blíží září a s ním nový školní rok, je čas začít přemýšlet o tom, jak se vybavit nejmódnějšími a nejfunkčnějšími školními potřebami pro vaše nejmenší. Začátek školního roku bývá často chaotický a trvá to pár týdnů než si všichni zvyknou na svůj nový řád. A jedním způsobem jak si jej ulehčit je začít ho stylově a těšit se z nových funkčních, ale designových pomůcek.

Oblíbené školní batohy

Pokud jde o batohy, funkčnost a styl jdou ruku v ruce. Nabízíme batohy, které pokryjí většinu preferencí, ať užjsou vaše děti poprvé do školky nebo do školy.

Jednou z oblíbených designových možností je batoh Helena od dánských Liewood, který má několik přihrádek a kapes, aby vše bylo uspořádané.Polstrovaná záda a vnitní kapsa na notebook z něho dělá ideální pomůcku pro malé studentíky. Díky své odolné konstrukci a ergonomickému designu je batoh Helena zaručen, že vydrží požadavky každodenního používání.

HELENA Školní taška

Stylové a funkční krabičky na oběd do školy a školky

Výživný a chutný oběd je nezbytný pro energiií po celý školní den. Ale proč se spokojit s obyčejnou starou krabičkou na oběd, když můžete mít stylovou a funkční? Můžete si vybrat jak z termodóziček, které jsou izolované a udržují správnou teplotu jídlu nebo zvažte krabičky na oběd se samostatnými přihrádkami, abyste udrželi jídlo uspořádané a zabránili nežádoucímu míchání chutí.

Díky elegantní a moderní designu je Arthur Lunch Box tou nejlepší volbou. Tato krabička na oběd je vyrobena z odolných materiálů, které vydrží opravdu leccos. Je vybavena několika přihrádkami a nepropustným těsněním, které zajišťuje, že vaše jídlo zůstane čerstvé a bezpečné. Díky svému stylovému exteriéru a praktickým funkcím je Arthur Lunch Box nutností pro nadcházející školní rok.

Krabička na svačinu Arthur

Trendy lahve na pití, tak aby vaše ratolest zůstala hydratovaná během celého dne

Zůstat hydratovaný po celý školní den je zásadní pro soustředěnost a energii. Díky široké škále trendových lahví na pití od 250 do 500 ml, můžete nyní zůstat hydratovaní ve velkém stylu. Od elegantních lahví z nerezové oceli až po silikonové barevné láhvičky,z naší nabídky si vybere každý.

Láhev na pití Falk je oblíbenou volbou pro svůj elegantní a minimalistický design. Tato láhev je vyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceli, je odolná a stylová. Vyznačuje se vakuově izolovaným designem, který udržuje vaše nápoje studené až 24 hodin nebo horké až 12 hodin. Díky nepropustnému víku a snadno přenosné rukojeti je láhev na pití Falk ideální pro studenty, a je dostupná ve třech velikostech: 250 ml, 350 ml a 500 ml.

Láhev na pití Falk

Praktické a ekologické nádoby na školní svačinku

Vlastní svačina vám nejen ušetří peníze, ale také vám dává kontrolu nad kvalitou a rozmanitostí jídel, které vaše dítě konzumuje. Chcete-li zajistit, aby jídlo zůstalo čerstvé a organizované, investujte do praktických a ekologických nádob na potraviny. Rozhodněte se pro materiály, jako je nerezová ocel nebo plast bez BPA, abyste minimalizovali dopad na životní prostředí. Výběrem praktických a ekologických nádob na potraviny pozitivně přispějete planetě.

Potravinová krabička Fiby je špičkovou volbou. Tento boxík je vyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceli, což z něj činí trvanlivou věc. Je opatřen silikonovým těsněním, které zajišťuje, že jídlo zůstane čerstvé a hlavně nikam se nevysype. Díky své kompaktní velikosti a praktickým vlastnostem je potravinová krabička Fiby skvělou volbou pro školáky, kteří chtějí spolehlivé a ekologické svačinové řešení.

Krabička na svačinu Fiby

Stylové organizéry a penály na školní rok

Dobře organizované pouzdro na tužky je nutností pro každého školáka. Nejen, že udrží vaše pera, tužky a další psací potřeby na jednom místě, ale také vám pomůže soustředit se a být vždy připraveni. Vyberte si pouzdro na tužky vyrobené z odolných materiálů, abyste zajistili, že vydrží po celý školní rok.

Pouzdro na tužky Hippolyte z kolekce Get Ready je špičkovou volbou pro svůj elegantní a kompaktní design. Toto pouzdro na tužky je vyrobeno z odolných materiálů a je vyrobeno tak, aby vydrželo. Je vybaveno několika přihrádkami a bezpečným zipovým uzávěrem. Díky minimalistickému designu a praktickým funkcím je pouzdro na tužky Hyppolyte nutností pro nadcházející školní rok.

Get ready Penál Hippolyte

Stylové organizéry a penály na školní rok

Další oblíbenou volbou je organizér Trine od Liewoodu, vhodný pro děti od tří let. Toto pouzdro na tužky je vyrobeno z ekologických materiálů, což z něj činí skvělou volbu pro ekologicky uvědomělé školáčky. Má malou boční kapsu na zip, prostorný interiér a vnitřní přepážku, která vám umožní uložit spoustu menších předmětů. Díky svému trendovému designu a praktickým prvkům je organizér Trine skvělou volbou pro ty, kteří hledají stylový školní doplněk.

Trine chlupatý organizér

Zůstaňte v suchu s módními a odolnými pláštěnkami do školy

Nedovolte, aby podzimní dešťové přeháňky zničily vaši náladu a styl. Investujte do módní a odolné pláštěnky, která udrží vaše dítě v suchu během mokrých školních dnů. Podívejte se na skladné kápě vyrobené z nepromokavých materiálů, jako je polyester, s kapucí, která chrání před deštěm.

Pláštěnka Hippolyte z kolekce Get Ready by Nobodinoz je oblíbenou volbou pro svůj elegantní a minimalistický design. Tato pláštěnka je vyrobena z nepromokavých materiálů a je odolná a praktická. Díky své lehkosti a trendovému designu je pláštěnka Hippolyte ideální pro všechny děti.

Get Ready pláštěnka Hippolyte

Holínky, které udrží vaše nohy v teple a suchu během chladnějších měsíců

Když přijdou chladnější měsíce, je důležité udržovat nohy v teple a suchu. Investujte do termoholínek, které vás udrží v pohodlí a stylu po celý den. Kromě toho si naše termoholínky majípevnou podrážkou pro větší trakci, tak abyste zabránili uklouznutí a pádům. S termoholínkami budete schopni s jistotou zdolat jakýkoli podzimní i zimní den.

Thermo boty Jesse jsou špičkovou volbou, vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů. Mají nepromokavý exteriér, plyšovou podšívku, která udržuje vaše nohy v suchu a pohodlí a protiskluzovou podrážku. Díky stylovému designu Leopard a spolehlivé izolaci jsou termoholínky Jesse nutností pro chladnější měsíce.

Thermo holínky Jesse

S novým školním rokem za rohem je čas začít přemýšlet jaké věci pořídir do školy a školky. Od populárních batohů po stylové krabičky na oběd, módní lahve na pití, praktické nádoby na potraviny, organizované penály, módní pláštěnky a boty, každá položka hraje klíčovou roli pro zpříjemnění školního zážitku vašeho dítěte. Ujistěte se tedy, že investujete do základních potřeb, které vyhovují potřebám vašeho dítěte, a připravte je na vzrušující nový školní rok.

Prozkoumejte všechny produkty Back to School

×

Splátková kalkulačka ESSOX