Přivítejte jaro v dětském pokoji

Máte dost šedé a studené zimy? Vneste kousek jara do svého interiéru, zlepší vám náladu, zvýší energii a přinese spoustu dobré nálady!!!

6279fd82198b542ab02251c1d09a253f

Barvy jara

Tolik očekávané roční období - jaro, začalo 20.března, ale příroda se začíná probouzet až v posledních dnech. Místo šedé barvy začíná kralovat zelená se žlutou, vneste tyto barvy do svého interiéru i vy - na vlastní kůži pocítíte nával energie a pozitivní nálady!!!

Zelená je barvou přírody, klidu a naděje. Působí uklidňujícím dojmem a napomáhá dosažení rovnováhy.

Žlutá barva působí vesele a otevřeně, povzbuzuje, osvobozuje a přináší uvolnění a pocit souladu. Podporuje myšlení a napomáhá komunikaci.

Spring mood 6

Vneste do interiéru dávku folklóru

Trendem zůstává oblíbený Boho styl, který je plný vzorů, květin, přírodních materiálů a zemitých tónů. Jemné květinové vzory najdete v kolekcích dánské značky Liewood, která se zaměřuje na kvalitní textil pro děti ze 100 % organické bavlny.

Spring mood 2

Pastelové barvy

Hledáte vhodné barvy pro výmalbu dětského pokoje? Vyzkoušejte kombinaci pastelových barev. Pokoj rozzáří, opticky zvětší a dají se skvěle kombinovat s přírodními materiály jako jsou dřevo, kámen nebo keramika.  Na dekorace a doplňky použijte Natural barvy, pokoj krásné sjednotí a zútulní. Pastelové barvy můžete použít na výmalbu pokoje jak pro chlapečka, tak pro holčičku - jak na sdílený pokoj si přečtěte v našem článku zde.

Spring mood 3

Příroda součástí dětského pokoje

Vybavte dětský pokoj doplňky ve žluté a zelené barvě. Tyto barvy dětský pokoj rozzáří a dodají mu množství pozitivní energie. Děti tak budou chtít ve svém pokoji trávit více času a budou se tam cítit dobře a pohodlně. Trendem letošního jara jsou rostlinné motivy na tapetách. Pokud se pro tapetu rozhodnete, volte neutrální nábytek a dekorace, aby pokoj nepůsobil zmateně a nesourodě.

Spring mood 1

Jarní skandinávský styl

Máte zařízený interiér ve skandinávském stylu a chcete ho pouze oživit a po zimě trochu “ rozjasnit” ? K neutrálnímu bílému základu zvolte pastelové barvy žluté a zelené, interiér zůstane čistý a světlý, jen mu dodáte lehký jarní nádech...

Spring mood 4

Inspirace

Vyzkoušejte sladit doplňky a dekorace do dětského pokoje pomocí Spring Mood nástěnky, kde jsme pro Vás namíchali produkty, které dodají Vašemu interiéru tu správnou jarní atmosféru!!!

Spring mood 5

1. Baldachýn nad postýlku ENZO, 2.795 Kč  2. Bunny Kim Maxi, 1.595 Kč 3. Mantinel do postýlky, Alexandria Farniente Yellow, 1.055 Kč 4. TeePee pro děti Nevada Provence Green, 3.995 Kč 5. Povlečení pro miminka Girl Power, 1.395 Kč 6. Hnízdo pro miminka Natur Pepermint, 1.490 Kč 7. Mušelínové zavinovací plenky Mustard, 355 Kč 8. Rocking Sheep White, 10.950 Kč 9. The Carrot story plakát, 275 Kč

Dejte nám vědět, jak prožíváte jaro Vy - sdílejte fotky Vašich interiérů v jarních barvách na našem Facebooku nebo Instagramu, děkujeme!!!