Představujeme dětský pokoj bez vzoru

LOGO-nobodinoz-low

Hledáte textil a doplňky do dětského pokoje v čistých a jasných barvách bez vzoru? Přesně takové produkty najdete v kolekci PURE LINE od španělské značky Nobodinoz.

pastel-teepee-mattress-pink-mood-nobodinoz

Proměňte těmito jedinečnými barevnými kombinacemi Váš dětský pokoj v oázu klidu a pohody. V kolekci PURE LINE najdete sedací vaky, TeePee a domečky, na které byla použita látka HAVANA, díky které jsou produkty vhodné pro každodenní dovádění i těch nejmladších dětí.

cot-bumper-mood-alexandria-natural-nobodinoz-1
teepee-nevada-natural-detail-nobodinoz

Textilní doplňky jako mantinely do postýlky, polštáře, kapsáře na postýlku nebo např. podložky pod TeePee jsou prošívané, vyrobené ze 100% organické bavlny s certifikací GOTS ( Global Organic Textile Standard) , která zaručuje ekologickou čistotu výroby i konečného výrobku a chrání životní prostředí a zdraví lidí zaměstnaných ve výrobě. GOTS také splňuje Fair Trade zásady.

cushions-matress-quilted-detail-nobodinoz
sioux-family-detail-nobodinoz

Nábytek z řady PURE LINE je vyroben z dubového dřeva. Vydrží dlouhé roky a zapadne do každého interiéru.

Celá kolekce PURE LINE vyniká kvalitním textilním zpracováním, materiály jsou hebké na dotek a šetrné k pokožce miminek.

V kolekci PURE LINE od Nobodinoz najdete 8 barevných variant produktů. Barvy se dají kombinovat a díky čistému a jednoduchému designu bude Váš dětský pokoj působit čistě a moderně.

Natural - přírodní, smetanová barva, která se hodí pro chlapečky i holčičky. Je neutrální barvou, můžete jí kombinovat s dalšími barvami z kolekce PURE LINE. Zakomponovali jsme ji do konceptu SIMPLY NATURAL, díky Natural barvě vytvoříte moderní monochromatický interiér, který nebude působit studeně, zkuste to!!!

125_Nobodinoz_RubenCruz_MG_0461

Aegean Blue - Tmavě modrá, která vynikne v kombinaci s Farniente Yellow ( žlutou) a Riviera Blue - pastel modré s příměsí šedé, která se hodí do námořnických pokojů.

059_nobodinoz_rubencruz_mg_9134_copia_1

Dolce Vita Pink - tmavší starorůžová a Bloom pink - pastel růžové, který působí něžně a nevinně. Rozzáří dětský pokoj pro holčičky.

teepee-nevada-bloom-pink-sahara-beanbags-nobodinoz

Siesta Green - tmavě zelená a Provence Green - pastel zelené jsme použili v konceptu FOREST LOVER, který je určený pro všechny dobrodruhy a milovníky lesa.

_MG_0202

Řada PURE LINE je nadčasová, moderní a bez vzoru, líbí se Vám?...