Ahoj Plzeň: Nová kamenná prodejna Simply Kids v Plzni!

Jsme velmi potěšeni, že Vám můžeme představit náš nový obchod, který je plný nejlepších dětských doplňků. V našem novém kamenném obchodě s dětským zbožím v Plzni naleznete to nejlepší pro vaše děti.

Naše nabídka zahrnuje nejen klasické výrobky, ale i novinky, které jsme pro Vás speciálně vybrali. Jsme přesvědčeni, že náš obchod Vám bude sloužit jako ideální zdroj pro nákup dětského zboží.

V naší prodejně třeba naleznete dětské textilie, jako jsou deky, zavinovačky, povlečení a ručníky. Tyto výrobky jsou vyráběny z kvalitních materiálů a jsou ideální jak pro novorozence, batolata, ale i starší děti.

Kromě toho nabízíme i veškeré vybavení pro dětské stolování. Máme širokou škálu jídelních souprav, lahví, dětských příborů a prostírání, vhodné pro děti od nejútlejšího věku. Velký výběr jídelních souprav z bezpečných, nezávadných a certifikovaných materiálů je jedinečný v celých západních Čechách.

  • Vše pro potřeby dětského stolování
  • Rozmanitost barev
  • Veškeré nádobí ze 100% silikonu
  • Všechny lahve z nerezové oceli
  • Hypoalergenní
  • BPA-Free

Pro naše nejmenší zákazníky máme také širokou nabídku hraček, kreativních sad a zábavných her. Tyto výrobky jsou navrženy tak, aby podporovaly rozvoj dítěte a aby byly zábavné pro celou rodinu. Máme hračky pro kojence, batolata a děti až do 12 let. Všechny naše hračky jsou testovány a splňují nejvyšší standardy bezpečnosti.

Přijďte si vybrat z nepřeberného množství miminkovských hnízd, plenek, dudlíků, spacích pytlů, sedacích vaků, tepee, hracích podložek atd. Na své si přijdou i maminky pro které přinášíme ty nejvíc trendy přebalovací tašky, kabelky, organizéry na kočárky nebo cestovní přebalovací podložky.

Jsme otevřeni každý den od pondělí do pátku od 9:30 do 17:30 v Solní ulici 6 v Plzni. Pokud potřebujete více informací nebo máte nějaké dotazy, neváhejte nás kontaktovat na telefonním čísle +420 727 928 420 nebo nám napište na e-mail info@simplykids.cz.

Těšíme se na Vaši návštěvu!