Nová kolekce Eco-Velvet od Nobodinoz

Španělská značka Nobodinoz přichází s novou Eco-velvet kolekcí v zemitých tónech hnědé, modré, zelené, okrové a růžové. Celá kolekce se vrací k potisku bez vzoru a dá se skvěle kombinovat s produkty z loňského roku. Celá kolekce působí velmi elegantně a luxusně, Nobodinoz opět použili recyklované eco materiály s certifikací OEKO TEX STANDARD 100 a ECO VELVET GLOBAL RECYCLED STANDARD. V nové kolekci najdete sedací vaky, přebalovací tašky, kosmetické taštičky, polštářky, koberce a hračky pro nejmenší.

ECO-VELVET BANNER

PŘEBALOVACÍ TAŠKY

Elegantní přebalovací tašky pro všechny stylové maminky jsou vyrobené z recyklovaného sametu s voděodolným lemováním z bavlny. Tašky mají 3 praktické vnitřní kapsy a jsou uzavřeny zipem. Přebalovací tašky z kolekce Eco-velvet lze prát v pračce na 30º. Taška má rozměry 50 x 34 x 18 cm a v nabídce ji najdete ve čtyřech barevných variantách - růžová, žlutá, cihlová a zelená.

HRACÍ PODLOŽKY

Krásné podložky na hraní v nových barvách ve tvaru duhy jsou vyrobeny z ekologického sametu a mají rozměry 105 x 70 cm. Podložky lze prát v pračce na 30º. Všechny produkty z nové kolekce splňují certifikaci Oeko Tex Standard 100 & Eco Velvet Global Recycled Standard a najdete je ve dvou barevných variantách.

DEKORAČNÍ POLŠTÁŘKY

Připravujeme pro vás také nabídku nových dekoračních polštářků v několika různých barvách a tvarech. Polštářky budou opět vyrobené z ekologického sametu navíc se snímatelným potahem pro snadnou údržbu. Vybírat můžete jak z klasických obdélníkových tvarů, tak z netradičních jako např. měsíček nebo hvězdička. Všechny polštářky se dají díky jednotnému designu skvěle kombinovat jak mezi sebou tak s textilem ze starších kolekcí Nobodinoz.

Nově budeme rozšiřovat nabídku sedacích vaků o větší poufy, které mohou využít i dospělí. Sedací vaky jsou lehké a díky praktické úchytce je děti mohou přenést tam, kde je zrovna třeba. Sedací vaky mají snímatelný potah, který lze prát v pračce na 30º. Vaky budou dostupné ve dvou velikostech - Essaouira - větší sedací vak o rozměrech 115 x 77 x 77 cm a Sahara - menší kulatý sedací vak ve velikosti 90 x 16 x 90 cm.

sedací vaky

Naskladnění sedacích vaků a dekoračních polštářků očekáváme v lednu 2020.

×

Splátková kalkulačka ESSOX