Pro všechny, kteří nepřestali věřit na jednorožce

Vydejte se do světa fantazie s novou limitovanou kolekcí Unicorn od dánských Liewood.

BAMBUSOVÉ NÁDOBÍ

Nové bambusové jídelní sady pro nejmenší v designu Unicorn rozzáří prostřený stůl. Sady se skládají z talířku, misky, lžičky a hrnku a jsou vyrobené z 45% bambusových vláken, 25% melaminu, 25% kukuřičného prášku a 5% dřevovlákna. Všechny jídelní sady jsou testovány LFGB (výrobky bez chemických toxických látek). Jídelní sady lze mýt v myčce při teplotě do 65ºC a uskladnit v mrazničce při teplotách do -20ºC.

Elin

1. JÍDELNÍ SET ELIN, 690 KČ

HRAČKY PRO NEJMENŠÍ

Tulítka a pletené hračky z organické bavlny se stanou nejlepšími kamarády malých miminek i starších dětí. Tulítko Agnete o rozměrech 35 x 35 cm je vyrobeno ze 100% organické bavlny. Tulítka jsou určena pro miminka i kojence jako první hračka, kterou pohodlně udrží v ruce a zároveň navodí pocit bezpečí.

Hračky Unicorn

2. ADIANA PLETENÝ JEDNOROŽEC, 1.025 KČ, 3. TULÍTKO AGNETE, 515 KČ

OSUŠKY A RUČNÍKY

Ručníky a osušky zahřejí po večerním koupání a díky propracovaným detailům budou mít děti svého jednorožce pořád u sebe. Osuška je dostupná ve dvou velikostech 70 x 70 cm pro miminka nebo 100 x 100 cm pro větší děti. Jemnost osušek a ručníků zaručí jemné froté ze 100% organické bavlny. Ručníky i osušky je možné prát v pračce na 40º.

osušky

4. OSUŠKA AUGUSTA, 1.025 KČ, 5. OSUŠKA ALBERT, 690 KČ

KOUSÁTKA

Silikonová kousátka s různou povrchovou texturou uleví od bolesti při prořezávání prvních zoubků. Kousátka jsou vyrobena ze 100% silikonu a neobsahují BPA (organická sloučenina ze skupiny bisfenolů, která se využívá při výrobě plastů). Výhodné balení po 2 ks v designu Unicorn.

17

6. KOUSÁTKO ROXIE 2 KS, 515 KČ

Pokud jste i vy propadli kouzlu jednorožců, v krásné knížce Justýnka a asistenční jednorožec jsem si připomněla jednu pravdu, na kterou v dnešním hektickém světě často zapomínáme: „Já můžu svoje rodiče a celou svojí rodinu navštívit, kdykoliv zavřu oči. Jsme na sebe napojeni. Vy lidé jste to dřív také dokázali, ale přestali jste se soustředit. Vaši pozornost od důležitých věcí odvádějí ty nedůležité, “ slyšela Justýnka v hlavě jasně Hubertova slova...