Maison & Objet Leden 2020, Paříž

MAISON-OBJET-Paris-2019

Maison & Objet je jedním z nejuznávanějších mezinárodních veletrhů, zaměřený na bytové dekorace, interiérový design, architekturu a životní styl. Koná se dvakrát ročně a my jsme měli to štěstí se lednového ročníku zúčastnit.

Maison & Objet je tématicky rozdělen do osmi hal, celkem se v lednovém ročníku představilo více než 2800 vystavovatelů a nás samozřejmě nejvíce zajímala hala č. 2, která byla zaměřena na design a textil pro děti. Celkem 147 značek z celého světa představovalo nové kolekce plné přírodních materiálů s různorodým designem.

NOBODINOZ

Náš přední dodavatel ze španělské Barcelony měl nádherný stánek, ve kterém bylo k vidění několik nových kolekcí, které budou dostupné začátkem března 2020.

V kolekci SO NATURAL Nobodinoz přináší na trh pletené doplňky pro miminka ve třech barevných variantách - Milk, Natural a Biscuit. Důležitým aspektem celé kolekce je lokální výroba, ruční práce a kvalitní materiály. V kolekci SO NATURAL najdete pletené dečky, polštářky a kousátka, vše z té nejjemnější organické bavlny.

so-natural-knitted-blanket-tricot-biscuit-milk-nobodinoz-12

Novou produktovou řadou budou textilní doplňky z kolekce SO CUTE. Celá kolekce SO CUTE je zaměřena na froté doplňky do koupelny v nové barvě Caramel. Novinkou budou ručníky, osušky, dárkové sady pro miminka, přebalovací podložky a v neposlední řadě také hračky pro nejmenší. Všechny produkty budou nově baleny v pytlících z organického popelínu pro lepší udržitelnost životního prostředí.

so-cute-bath-cape-caramel-nobodinoz-3

Poslední novinkou je nový potisk v kolekci nazvané GATSBY. Celá kolekce byla inspirována přírodními motivy a objeví se ve dvou barevných variantách - Modro-smetanové a Cihlovo-smetanové barvě. Nový potisk najdete na mantinelech do postýlky, povlečení, potřebách pro maminky a dalších textilních doplňcích.

mood-paris-maternity-bag-holiday-vanity-case-blue-gatsby-cream-nobodinoz-1

LIEWOOD

Dánští Liewood představili na Maison & Objet novou kolekci 3-20, která je rozdělena na dvě části - Doplňky + textil a Oblečení.

Barevná paletka Liewood se v této kolekci rozšíří o olivovou a potisky Bubble Sandy a Arctic Mix. Rodina Liewood se rozrůstá o tučňáka, lišku a ledního medvěda, kteří budou k vidění na všech textilních doplňcích, ale i nádobí, oblíbených Anker thermolahvích nebo např.na nočních lampičkách ze silikonu. Těšit se můžete i na abstraktní design Bubble Sandy, který je díky neutrálnímu mixu barev vhodný jak pro chlapečky, tak i holčičky a dá se krásně kombinovat s předešlými kolekcemi.

arctic

MAILEG

Kouzelný svět zajíčků, myšek a nových plyšových kamarádů - to je Maileg. Na Maison & Objet byla k vidění poslední kolekce Maileg Jaro / Léto 2020, plná jarních motivů a pastelových barev. Pokud hledáte inspiraci na Velikonoce, podívejte se na nabídku doplňků a dekorací jedné z nejslavnějších dánských značek, která vyniká detailním zpracováním hraček pro děti. V nové kolekci se objevili Safari kamarádi - hrošík, nosorožec a slon v několika barevných variantách a velikostech a také jedinečný Ganto Saurus v dřevěném vajíčku. Oblíbené myšky budou dostupné v nových šatech a nepřijdete ani o stylové doplňky a nábytek do domečku pro panenky.

03-2852

Maison & Objet je jedinečný veletrh plný inspirace a pokud přemýšlíte o tom, že byste ho rádi navštívili, další ročník se koná 4. - 8. září 2020 opět v Paříži.

×

Splátková kalkulačka ESSOX