Festival Mini Jaro 2019

mini3c

Jsme moc rádi, že se poprvé staneme součástí skvělého projektu Dětský festival mini - 7. Edice dětského prodejního festivalu, který se letos opět koná v OD Kotva v 5. a 6. patře v termínu od 17. do 18.5.2019 vždy od 10:00 do 18:00.

mini-jaro19-web

CO NA MINI UVIDÍTE?

Na festivalu najdete oblečení a šperky pro děti i maminky, hračky, knížky, nábytek, kosmetiku a doplňky. Během celého festivalu bude běžet doprovodný program, kde se moc těšíme např. na autogramiádu Vlastiny Kounické Svátkové s knížkou Prostor pro duši. V sobotu na vaše děti navíc čeká hlídaný koutek v režii LITTLE BUBBLES - SVĚT MÝCH DĚTÍ.

BANNER LITTLE BUBBLES

My vám na festivalu představíme několik značek, v čele se španělskými Nobodinoz a jejich novou kolekcí Haiku Bird inspirovanou tradičním japonským uměním. Na festival vezeme textil, hračky a doplňky pro nejmenší, prohlédnout si ale budete moct i ikonickou Rocking Sheep od Povla Kjera.

BANNER nobodinoz

Festival bude prodejní, od každého produktu vezeme max. 3 kusy, další kousky ale najdete na eshopu nebo budou k objednání v nejbližší době.  Na festivalu bude možné platit hotově a nově i kartou. Budeme pro vás mít připravené i slevové kupóny na další nákup na eshopu, navíc pro všechny, kteří si zakoupí některý z produktů od Nobodinoz máme připravené látkové tašky jako dárek.

A co u nás na festivalu uvidíte?

NOBODINOZ

Značka Nobodinoz přišla na světlo světa v Barceloně v roce 2012.  Sama sebe nazývá továrnou na kreativitu, podle nás, zcela oprávněně.  Nobodinoz věci navrhuje i samo vyrábí, vše s důrazem na kreativitu a funkčnost.  Do produkce značky patří dětský nábytek, dekorativní doplňky, oblečení a hračky. Všechny produkty Nobodinoz jsou vyráběny s maximální péčí o kvalitu a s ohledem na životní prostředí.  Minimalistický design produktů je předurčuje k nadčasovosti, v jednoduchosti je krása.

BANNER nobod

FERMLIVING

Ferm Living je dánská značka vyrábějící nábytek a doplňky do interiéru. Hlavním motem firmy Ferm Living, která byla založena v roce 2006 je vášeň pro designtradiční řemeslo a estetické cítění. Ferm Living sídlí v Kodani a neustále objevuje nové a netradiční způsoby, jak přinést skandinávský design do moderních domácností. V dnešní době tvoří nabídku značky Ferm Living produkty pro celou domácnost od doplňků přes nábytek až po osvětlení. Značka Ferm Living vyrábí produkty z tradičních materiálů, které řemeslníci využívali po tisíciletí a preferuje udržitelné či organické materiály tam, kde je to možné. Proto jsou produkty Ferm Living vyrobeny z materiálů jako je organická bavlna, recyklovaný papír, kůže, dřevo, porcelán a kov.

BANNER ferm

OYOY

Oyoy je přední značkou v dánském interiérovém designu.  Produkty jsou inspirovány mottem zakladatelky Lotte Fynboe ,,méně je více" (,,less is more").  Lotte je absolventkou dánské školy designu Teko v Herningu a značku založila v roce 2012. Oyoy a její zakladatelka se inspirují zejména ve skandinávském a japonském designu.  Výsledkem je kombinace severské jednoduchosti a japonského citu pro barvu a použité materiály. Značka Oyoy přináší na trh vášeň pro detail a kvalitu materiálů.

BANNER oyoy

POM MAKER

Pom Maker je značkou přinášející na trh novou formu kreativního tvoření PomPom neboli vlněných bambulek. Značka vznikla díky jedné závislé bambulové tvůrkyni, která začala natáčet vlastní video návody k tvoření zvířecích bambulek.  Pom Maker miluje přírodní materiály jako dřevo a vlna a díky tomuto spojení je Pom Maker dokonalou pomůckou k tvoření vlněných bambulek všech možných tvarů a podob.

BANNER pom maker

MAILEG

Značku Maileg založila známá designerka a ilustrátorka Dorthe Mailil. Její první roztomilé  postavičky vznikly již při jejím studiu na prestižní škole designu v dánském Herningu. Romantický nádech hračkám a ilustracím dávají zkušenosti autorky ze studia v Marseille a Paříži. Kresby a návrhy jsou dnes světoznámé a k nalezení v nejedné dětské knížce, či pohádce. Objevte svět ručně vyráběných myšek, zajíců, či rodiny „zrzavých“ (Ginger family) a dalších hraček a ilustrací, které pro Vás a Vaše děti přinášíme na našem eshopu. Hračky Maileg překypují hravostí a charakterem v každém detailu.

page_7

POVL KJER

Dánský designer, sochař a řezbář, který se proslavil zejména svojí designovou ikonou Rocking Sheep. První Rocking sheep vyrobil Povl Kjer pro svou neteř Julii jako vzpomínku na dětství. Na první Rocking Sheep bylo použito recyklované dřevo, na lyžiny reklamní tabule coly a vlna pocházela od ovce, která trávila celý život na rodinné farmě. Nyní se Rocking Sheep prodávají doslova po celém světě, vznikla i celá řada kopií, ale originál je jen jeden a ten Vám exklusivně přinášíme. Každá ovce je unikát ručně vyráběný z březového dřeva, ovčí kůže a vlny, vše 100% přírodní.

159-1