Luckydes - Your Lucky Design

Logo-224x51

Luckydes je značka, za kterou stojí dva architekti - Ing. arch. Petra Jirásková + Ing. arch. Jiří Philippe Janda, kteří změnšili měřítko svých návrhů a nyní navrhují a vyrábí dřevěné produkty pro své nejmilejší: Děti a Mazlíčky.

petra-jiraskova-a-jiri-philippe-janda-2

Peťa přemýšlela nad dárkem k narozeninám pro svou neteř. Jelikož vystudovala architekturu, chtěla jí dát něco originálního, co by se dědilo z generace na generaci. Vysnila si domeček pro panenky. S přítelem Jirkou, rovněž architektem, se rozhodli jeden navrhnout a vyrobit. Neteř se teď od domečku ani nehne, přestože jí jsou pouhé dva roky. Protože se líbil i známým, rozhodli se potěšit i další děti a založili si společnost, která vyrábí produkty pro naše nejmilejší. Peťa a Jirka mají rádi přírodu, proto se rozhodli, že jejich produkty, budou vyrábět z přírodních materiálů nejlepší kvality. Jako architekti dbají na promyšlené detaily a dávají si záležet na jejich provedení. Když si domu přivezli nalezeného pejska, rozšířili výrobu o dřevěné pelíšky a další dřevěné produkty.

dřevěný domeček pro panenky

DOMEČEK PRO PANENKY

Už při prvním pohledu nás nadchlo zpracování a originalita domečku pro panenky od Luckydes. Děti více přibližuje současné architektuře a blahodárně rozvíjí jejich kreativitu a představivost. Aniž by si to člověk uvědomoval, věci kolem něj ho velice ovlivňují a spoluutváří jeho osobnost.

domeček pro panenky

Domeček je dětem přístupný díky velkým okenním otvorům. Nejedná se tedy o řez domem, ani se dům nemusí rozkládat. To dětem umožňuje hru jak v pomyslném venkovním prostředí (před domem) tak hru uvnitř domu bez nutného otevírání a uzavírání domečku.

jídelna pro panenky

Domeček pro panenky má rozměry 500 x 280 x 480 ( d x š x v ) a je vyroben z březové překližky nejvyšší jakosti z České republiky. Při výrobě domečku byly použity přírodní barvy a vosky, na textilní doplňky potom bavlněné látky. Domeček splňuje atest na hračky pro děti od 3 let.

nábytek do domečku

Součástí domečku je také vnitřní vybavení jako pohovka s látkovým potahem a polštářky, konferenční stolek, velký kobereček, obraz / omalovánky v obývacím pokoji, kuchyňská linka se sporákem, obraz / omalovánky v kuchyni, jídelní stůl a židličky, menší kobereček, dvoulůžková postel s polštářky, matrací a peřinou, křesílko s látkovým potahem, komoda a obraz / omalovánky v ložnici.

×

Splátková kalkulačka ESSOX