INSPIRUJTE SE - DÍL 2. Summer Breeze

Venku to vypadá, jako by jaro ani nezačalo a my jsme přešli rovnou do léta. Milujeme pastelové svěží barvy a ty Vám přinášíme i v našem dalším článku plném inspirace, tentokrát na téma Summer Breeze...

39_9920

Paleta konceptu Summer Breeze je plná pastelových barev, které připomínají ovocné zmrzliny, barvy laguny a čistého nebe. Kombinací těchto barev získáte hravý interiér, který si Vaše děti zamilují. A které barvy v našem konceptu najdete?

1. Žlutá - Žlutá barva je spojována se sluncem a se světlem. To v nás probouzí optimismus a štěstí. Žlutá barva také představuje radost ze života, štěstí, vnitřní moudrost, přátelství a veselí.

2. Tyrkysová - Spojuje blahodárné účinky modré a zelené a tím nás očišťuje a zároveň posiluje.uklidňující účinky na tělo i duši. Podporuje naše sebevědomí a fantazii.

3. Růžová - Růžová barva je symbolem dívek, ženskosti, něžnosti a romantiky. Růžová bývá barvou opravdové nepodmíněné lásky, náklonnosti nebo absolutní oddanosti.

Rozzářete dětskou postýlku veselými barvami

Chystáte se na změnu dětského pokoje, ale nechcete investovat vysoké částky do vybavení? Zkuste vyměnit dětské povlečení a postýlku doplňte o barevné polštářky v jasných barvách. Textil, který u nás najdete je ze 100 % organické bavlny a zaručí dětem klidný a spokojený spánek.

karolina-01-262

1. Girlanda Rio Plain, 435 Kč.  2. Povlečení PoiPoi Junior, 1.495 Kč.  3. Polštář Lion, 905 Kč.   4. Hrající hvězda, 545 Kč.    5. Koberec DoneByDeer, 1.374 Kč

Hrací koutek může být i inspirující

Máte v dětském pokoji dostatek místa na hrací koutek pro Vaše děti? Vybavte ho tak, aby se v něm děti cítili pohodlně a byl pro ně zároveň inspirujícím místem. Jednobarevná TeePee jsou prostorná a poskytnou dětem dostatek soukromí na hru i lenošení. TeePee můžete doplnit o podložky nebo girlandy, které se dají zavěsit na zeď nebo na samotné TeePee.

dolcevitapink-provencegreen-nevada-teepee-fondo

1. TeePee Dolce Vita Pink, 3.995 Kč.  2. Podložka k TeePee Kiowa, 1.795 Kč.  3. Lapač snů, 695 Kč.   4. Polštář Sitges, 995 Kč

img-6795

Hojdavak Maxi světle mentolový, 3.590 Kč

Buďte aktivní

Zapojte se do aktivit se svými dětmi. Švihadlo nebo YOYO dokážou děti zabavit na desítky minut a zároveň napomáhají ke koordinaci pohybů. Dřevěné YOYO i švihadlo u nás najdete v několika barevných variantách.

_MG_1272-2

1. Švihadlo modré, 495 Kč.  2. Matrace St. Tropez, 1.575 Kč.

A jak prožíváte krásné jarní dny vy? Napište nám nebo pošlete fotky dětských pokojíků plných jarních barev, děkujeme!!!