10 zábavných, ale i naučných vánočních nápadů pro vaše děti

Víme, jak důležité je udržet pozornost Vašeho dítěte a že jde o neustálou výzvu. Děti potřebují neustálou stimulaci, která jim pomůže růst a rozvíjet mozek. Správné hračky a hry mohou mít pozitivní dopad na řeč vašeho dítěte, sociální interakci, motoriku a další. Proto jsme pečlivě vybrali řadu her a hraček, které je udrží v zaujetí a určitě zaujmou.

Pokud hledáte způsoby, jak pomoci svému dítěti rozvíjet jeho dovednosti, pak je náš výběr hraček tím správným místem, kde začít. Každá níže uvedená hra je navržena tak, aby zlepšila úroveň koncentrace Vašeho dítěte a zároveň je motivovala k naleznutí řešení.

Tyto aktivity jsou mnohem víc než jen trávením času; představují způsob, jak je naučit nové dovednosti a nadchnout je pro učení obecně.

Set pro kadeřnici Whitney Rose

850 Kč

Kadeřnická sada Whitney je výborným doplňkem kolekce hraček pro dětskou hru a pomáhá podporovat rozvoj jemné motoriky. Dodává hře kouzlo a styl.

Zobrazit produkt

Dřevěná vkládací kostka Gary Safari

1490 Kč

Skvělý způsob, jak zabavit ty nejmenší, dřevěná krabice, která podporuje zrakovou stimulaci a zlepšuje motoriku. Vkládací kostka Liewood je skvělou variantou, protože má vyříznuté otvory, kterými mohou děti vkládat kostky podle svého tvaru a zlepšovat si tak motoriku.

Zobrazit produkt

Člověče, nezlob se Sarah Rose

620 Kč

Liewood's Člověče nezlob se je klasická a oblíbená hra, zábavná pro děti i dospělé. Hra se skládá ze silikonových figurek zvířátek Liewood-pandy, kočky, medvídci a králíci. Dodává se ve velké krabici, do které ji můžete uložit. Součástí je hrací podložka z pevného kartonu.

Zobrazit produkt

Dřevěný rybářský set Sebastian Safari Golden Caramel

670 Kč

Hra Sebastian Fishing Game je zábavná rybářská hra, která zlepší koordinaci oko-ruka a jemné motorické dovednosti vašeho dítěte. Chytejte zvířata a naučte se jejich jména s touto hrou. Odolný materiál s dlouhou životností, který se snadno čistí.

Zobrazit produkt

Dřevěná úklidová souprava Kimbie Oat Multi Mix

1250 Kč

Čisticí sada Kimbie vyrobená ze dřeva je dokonalým nástrojem, který podporuje hraní rolí a pomáhá dětem rozvíjet sociální dovednosti. Její jednoduchý design lahodí oku a podněcuje fantazii.

Zobrazit produkt

Doktorský set Lennart

860 Kč

Sada lékařských nástrojů od Lennart stimuluje spoustu nápadité hry a zlepšuje dovednosti. Děti se s touto sadou mohou seznámit s nástroji a postupy lékařů a zároveň se pobavit.

Zobrazit produkt

Hra Piškvorky - Blue Multi Mix

665 Kč

Děti si zamilují zářivé barvy a velké rozměry této tic-tac-toe hry. Sada je měkká a bezpečná a dostatečně velká, aby čtverce byli vidět. Tato tabule s piškvorkami je skvělý způsob, jak pomoci vašemu dítěti s koordinací ruka-oko. Může být také použita jako tichá aktivita, která je zabaví, když potřebujete pár minut pro sebe.

Zobrazit produkt

Dřevěné nářadí Luigi - Blue multi mix

1350 Kč

Sada nástrojů podporuje ducha vstřícnosti a zároveň poskytuje čas na hraní, koordinaci rukou a očí a dovednosti při řešení problémů. Pro rodiče je to také skvělý způsob, jak strávit kvalitní čas se svými dětmi. Kreativní potenciál této sady hraček je nekonečný, takže je skvělou volbou pro děti všech věkových kategorií.

Zobrazit produkt

Dřevěná vkládací kostka Mark Geometric Blue Fog

1490 Kč

S vkládací kostkou Liewood se děti mohou bavit při procvičování svých motorických schopností a studiu různých tvarů. Box je vyroben ze dřeva a nemá žádné hřebíky ani šrouby, takže je bezpečný pro děti. Je to bezproblémová a bezpečná hračka i pro malé děti.

Zobrazit produkt

Noční život

649 Kč

Tato hra pomáhá vašemu dítěti rozvíjet jeho čtenářské dovednosti a obohacovat jeho znalosti. Může se dozvědět o netopýrech, veverkách, kunách, lišejnících a světluškách. Součástí hry je i kniha s fascinujícími informacemi o všech zvířatech. Děti si mohou otestovat své znalosti vzájemným kladením otázek z knihy. Fakta jsou zábavná a vzrušující k učení. Děti si tuto hru užijí celé hodiny.

Zobrazit produkt