Oslavte s námi 1.narozeniny naší kamenné prodejny v Plzni a získejte 15% na všechny nezlevněné produkty s kódem:

CZ: OSLAVA1ROK

SK: OSLAVA1ROKSK

Značka týdne - Mana'o Nani

Každý týden Vám budeme přinášet zajímavé informace o jednom z našich dodavatelů a vybrané produkty Vám nabídneme za zvýhodněnou cenu. Představíme Vám příběhy o vzniku firmy, sortiment , ale také produkty, které naleznete aktuálně na našem webu
www.simplykids.cz

logo-01_7dcd55ab-91ec-481d-b810-4ca0e8283da4_large contact_content_img

Mana 'o Nani

Mana ’o Nani je značkou, tvořící pro děti, založenou dvěma kreativními workoholiky, Patrycjí a Karolem. Hračky a doplňky do dětských pokojů vyrábí přímo ve svém studiu v Gdaňsku. 

Každý z produktů Mana ‘o Nani má svůj vlastní příběh a vyniká detailním, ručním zpracováním. Hračky Mana’o Nani vybízí děti k tomu, co mají nejradši - snění o velkých věcech.

image-5222_1_29e06a45-bbec-413b-8ba2-ac495f1d15fe

WOBBLY BOBBLY

Novinkou na českém trhu jsou dřevěná balanční sedátka Wobbly Bobbly. S Wobbly Bobbly se stane Váš dětský pokoj malou tělocvičnou, kde děti zlepší své pohybové dovednosti a rovnováhu.

Balanční sedátko je dřevěná polokoule ( potažená měkkým polštářkem a chlupatým potahem) , na které děti vyvažují rovnováhu a zpevňují své tělo. Wobbly Bobbly má základnu z dubového dřeva, které je buď ponecháno bez úpravy nebo je v nabídce s impregnací včelím voskem a olivovým a kokosovým olejem. Potah je snímatelný a dá se vyměnit za jinou barevnou variantu.

Wobbly Bobbly je zároveň krásným designovým doplňkem do dětského nebo obývacího pokoje.

image-4934_1

Pokud máte akční děti, které jen tak neposedí, Wobbly Bobbly bude tou správnou volbou. Sami jsme Wobbly Bobbly vyzkoušeli na vlastních dětech a i když je doporučený věk užívání od 4 do 7 let, náš devítiletý syn vydrží na balančním sedátku i hodinu trénovat rovnováhu a balanc.

cold_fog

WOBBLY BOBBLY
COLD GREY FOG

Wobbly Bobbly je dřevěné balanční sedátko pro všechny akční děti.

Základna Wobbly Bobbly je vyrobena z dubového dřeva a je vysoká 19 cm. Horní část Wobbly Bobbly má průměr 30 cm. Základna je v teplém odstínu dřeva, které je naimpregnováno včelím voskem, olivovým a kokosovým olejem. Každý Wobbly Bobbly je potažen hebkým kožíškem v barvách Grey frost, Grey fog, Winter blues a Midnight black. Pro pohodlné sezení je mezi dřevěnou základnou a potahem měkký polštářek. Potah Wobbly Bobbly je snímatelný a dá se vyměnit za jinou barevnou variantu kožíšku.

S Wobbly Bobbly se stane Váš dětský pokoj malou tělocvičnou, kde děti zlepší své pohybové dovednosti a rovnováhu. Wobbly Bobbly je krásným designovým doplňkem do dětského nebo obývacího pokoje.

Wobbly Bobbly se mohou mírně lišit v barvě a velikosti v závislosti na povaze použitého dřeva.

Vhodné pro děti od 4 do 7 let. Děti mladší 4 let by měly Wobbly Bobbly používat vždy za asistence jednoho z Vás - tatínka, maminky, babičky nebo dědy.

Váha: 6 kg.

morning_frost

KOBEREC DREAM RUG MORNING FROST

Hebký kobereček Dream Rug se hodí na zem, na stěnu jako dekorace nebo jako přehoz přes Vaše oblíbené křesílko.

Kobereček Dream Rug ve tvaru obláčku zútulní Váš dětský pokoj. Každé balení Dream Rug obsahuje sadu samolepek pro dotvoření té správné atmosféry.

Rozměry: 87 x 52 cm

Péče: Suché čištění