Oslavte s námi 1.narozeniny naší kamenné prodejny v Plzni a získejte 15% na všechny nezlevněné produkty s kódem:

CZ: OSLAVA1ROK

SK: OSLAVA1ROKSK

Značka týdne - Lollipop

Každý týden Vám budeme přinášet zajímavé informace o jednom z našich dodavatelů a vybrané produkty Vám nabídneme za zvýhodněnou cenu. Představíme Vám příběhy o vzniku firmy, sortiment , ale také produkty, které naleznete aktuálně na našem webu
www.simplykids.cz

logo_hlavicka PA242062

Lollipop je designová dílna Ivany Holbové, kde vznikají látkové etno panenky a šatičky šité na míru. Látkové panenky zobrazují jednotlivá etnika napříč světem. Jsou návodem pro budování respektu k rozmanitosti světa kolem nás.

Všechny panenky jsou ušity ze 100% bavlněných látek, detaily jsou vyšívány bavlnkou. Výplň panenek je z protialergického polyesterového dutého vlákna.

Ivana Holbová představila v poslední době několik novinek své dílny. Nás nejvíce uchvátil Van Gogh - nová postava řady Little Artists, která vznikla ve spolupráci se španělskou ilustrátorkou Niñasilla. V kolekci najdete světová jména jako Dalí, Frida, Kmotr nebo již zmiňovaný Van Gogh.

PA111969
153

Dvojitá panenka Spí / Bdí

Spící panenka, která se převrácením sukně vzbudí.

A nebo naopak.

Dvojitá panenka je ušitá z bavlny, má vyšitý obličeje

a je vyplněná protialergickým polyesterovým

vláknem. Panenka je zabalená v dárkové krabičce.

Panenka je vysoká cca 40cm, obvod tělíčka má

15cm. Panenku je možno prát v ruce  a nechat

volně uschnout.

147

Chrastítko pan kolečko

Panáček je ušitý z bavlny, má ručně vyšitý obličej a je vyplněný protialergickým polyesterovým vláknem, má v sobě chrastítko.

Panáček je zabalený v dárkové krabičce.

Panáček je vysoký okolo 35cm, obvod tělíčka má 15cm a váží do 100g  – ideální pro miminka a jejich rozvoj uchopovacího reflexu.

Panáčka je možné prát v ruce a nechat volně uschnout.