Značka týdne: Ferm Living

Každý týden Vám budeme přinášet zajímavé informace o jednom z našich dodavatelů a vybrané produkty Vám nabídneme za zvýhodněnou cenu. Představíme Vám příběhy o vzniku firmy, sortiment , ale také produkty, které naleznete aktuálně na našem webu

www.simplykids.cz

logo_4

FERM LIVING

Ferm Living je dánská značka vyrábějící nábytek a doplňky do interiéru.

Hlavním motem firmy Ferm Living, která byla založena v roce 2006 je vášeň pro design, tradiční řemeslo a estetické cítění. Ferm Living sídlí v Kodani a neustále objevuje nové a netradiční způsoby, jak přinést skandinávský design do moderních domácností.

V dnešní době tvoří nabídku značky Ferm Living produkty pro celou domácnost od doplňků přes nábytek až po osvětlení. Značka Ferm Living vyrábí produkty z tradičních materiálů, které řemeslníci využívali po tisíciletí a preferuje udržitelné či organické materiály tam, kde je to možné. Proto jsou produkty Ferm Living vyrobeny z materiálů jako je organická bavlna, recyklovaný papír, kůže, dřevo, porcelán a kov.

705-1

Dětská kolekce "Caught in the Moment

Minimalistický design pro všechny kreativní rodiče a děti.

V kolekci najdete vliesové tapety, textil, jídelní sety, hračky doplňky do dětského pokoje.

Na povlečení, polštáře a další textil z kolekce Caught in the Moment byli vytištěny ruční malby v pastelových odstínech s motivy lodí a majáků.

Mezi materiály, použité v kolekci Caught in the Moment patří organická bavlna, přírodní vlákna a dřevo.  Nový design kolekce Caught in the moment Vás vrátí do dětství plného fantazie, hry a zábavy.

705-1

V inspiraci Simply Kids najdete hned několik produktů od Ferm Living.

Povlečení Seaside pro malé námořníky s rozměry 70 x 100 cm je vyrobeno ze 100 % organické GOTS bavlny a je šetrné k Vám a k životnímu prostředí.

702-3

Pokud hledáte dekoraci k oživení prázdné

zdi, potom pro Vás máme obrázek Aristo Catt s dřevěným rámečkem. Tento krásný obrázek lze jednoduše zavěsit a rozzářit s ním dětský pokoj. Obrázek je vytištěn na javorové dýze na březové překližce, ilustrace Darling Clementine.

Rozměry: 25 x 25 cm