INSPIRACE - staňte se designérem

Hledáte inspiraci? U nás ji najdete i s návodem, jak zařídit dětský pokoj tak, aby vše ladilo. A stanete se sami sobě designérem. 

SIMPLY kids pro Vás připravili 5 konceptů, díky kterým nebudete muset přemýšlet nad tím, jaké produkty se budou do Vámi vybraného konceptu a následně dětského pokoje hodit. Jdeme jinou cestou než ostatní eshopy. Nenabízíme jen produkty rozdělené do jednotlivých kategorií. Nabízíme pečlivě vybrané produkty, které jsou zařazené do jednotlivých podkategorií INSPIRACE.

Jaké koncepty u nás najdete? V čele s designérem, který sleduje nejnovější trendy bydlení, jsme pro Vás vybrali 5 barevných kombinací, které jsou neokoukané, odlišné a trendy. Zde najdete podrobný popis, který Vám napoví, jestli se daný koncept hodí právě pro Vás:

1. Little Fairy ( Malá víla)  - Koncept pro holčičku, barevná paleta z pastelových barev převážně růžové a fialové v kombinaci s bílou nebo šedou. Krásně vynikne s dřevěnou podlahou ve světlejších odstínech. Nábytek volte v bílé barvě.

banner_little2

2. Sailor ( Námořník) - Koncept pro chlapečka, který miluje cestování a dobrodružství. Barevná paleta z pastelu modré, červené ( popř. cihlové) v kombinaci s bílou a smetanovou. Pro podtržení celé atmosféry volte dřevěnou podlahu s nádechem patiny.

karolina-02-297

3. Forest Lover ( Milovník lesa) - Pro všechny milovníky přírody, kteří rádi běhají po lese a pozorují zvířata. Barevná paleta ze zelené, modré, hořčicové a oranžové. K této kombinaci volte dřevěnou dubovou podlahu a jednobarevný nábytek.

forest-lover

4. Simply Natural ( Jednoduše přírodní) - Máte rádi jednoduchost a severský design? Pak je tento monochromatický koncept právě pro Vás. Bílou a černou jsme kombinovali se smetanovou pro zjemnění celé atmosféry.

banner_natural

5. Summer Breeze ( Letní vánek) - Moře, pláže a zmrzlina. Cítíte ten letní vánek? S tímto konceptem si ho přenesete i do Vašeho dětského pokoje. Svěží pastelové barvy v kombinaci se světlým dřevem.

banner 1

Připraveni? Jdeme na to...

1. Klikněte na kategorii INSPIRACE a vyberte si jeden z 5-ti konceptů. Pojmenovali jsme je podle toho, jak na nás působí a co nám připomínají. U každého názvu je jedna fotografie pro náhled na barevnou paletu daného konceptu.

2. Vybrali jste jeden z konceptů? Klikněte na název konceptu a zobrazí se Vám několik fotografií, které mají za úkol přiblížit Vám atmosféru, které chceme při zařizování docílit. Pečlivě jsme ladili barvy, materiály a dekorace.

3. Pod fotkami najdete již jednotlivé produkty, které do konceptu, který jste vybrali pasují, ladí a můžete je libovolně kombinovat mezi sebou. Ať už zařizujete pokoj pro miminko, kam budete potřebovat textil do postýlky a hračky pro nejmenší, nebo pokoj pro juniora, kde se zaměříte na doplňky jako sedací vak, balanční sedátko nebo originální tapeta.

4. Produkty si můžete prohlédnout také v jednotlivých kategoriích, kde najdete již všechny barevné varianty.

Stále si nejste jisti, jaký produkt vybrat a jestli Vám bude do dětského pokoje ladit? Napište nám a my Vám rádi s výběrem poradíme. Kontaktujte nás na info@simplykids.cz