Panda kam se podíváš

Panda se stala národním symbolem Číny a je jedním z nejoblíbenějších zvířátek dětí, ale i nás dospělých.  Proto není divu, že si pandu vybrali dánští Liewood jako hlavní motiv svých nových kolekcí. Černobílá kombinace je neutrální a skvěle se hodí do jednoduchých severských interiérů. Nechte se inspirovat...

NÁDOBÍ PRO DĚTI

Každý rodič chce pro své děti to nejlepší. Jídelní sady mají atest LFGB, jsou tedy výrobky bez obsahu chemických toxických látek, což není v dnešní době bohužel výjimkou...

Zpříjemněte svým dětem stolování s jídelní sadou Panda. Ať už snídáte, obědváte nebo večeříte, děti si posezení u jídelního stolu zpestří barevnou sadou. Sada obsahuje hrneček, misku, talíř a lžičku a je vyrobena z bambusových vláken. Jídelní sadu můžete mýt v myčce a uskladnit v mrazničce při teplotě do - 20 st.

V chladných zimních měsících určitě oceníte thermolahve na pití Anker o objemu 350 ml , které jsou v balení se sportovním a ocelovým víčkem. Lahev je vyrobena z té nejkvalitnéjší oceli a lze ji plnit studenými i teplými nápoji, které udrží svou teplotu až 12 hodin. Lahve lze pohodlně přichytit ke kočárku nebo batohu díky úchytkám, které jsou součástí obou víček.

TEXTIL A DOPLŇKY PRO DĚTI

Motiv pandy se objevuje také na textilu a interiérových doplňcích. Pokud hledáte netradiční mantinel do postýlky, který můžete využít také jako hračku pro starší děti, sáhněte po textilním mantinelu Joe. Mantinel je vyroben ze 100% organické bavlny a díky své délce 180 cm pokryje horní část dětské postýlky a zabrání tak nechtěnému uhození miminek o hrany postýlky.

Děti si často hrají na zemi, která může být chladná a hlavně tvrdá pro dlouhé sezení. Kusové koberce ze 100% organické bavlny oživí dětský pokoj a zároveň poskytnou dětem měkké sezení.

Trápí vás neustálé uklízení hraček a plyšáků? Uložte drobné hračky do látkového koše AYA s motivem pandy. Pro děti se stane úklid zábavou a naučí se tak udržet si v pokojíčku pořádek. Látkové koše mají  rozměry 40 x 46 cm a jsou vyrobeny ze 100% organické bavlny.

×

Splátková kalkulačka ESSOX