Oslavte s námi 1.narozeniny naší kamenné prodejny v Plzni a získejte 15% na všechny nezlevněné produkty s kódem:

CZ: OSLAVA1ROK

SK: OSLAVA1ROKSK

Nová kolekce ELEMENTS LINE od Nobodinoz

S novou kolekcí ELEMENTS LINE od Nobodinoz se přenesete do světa tajemných ornamentů a hvězd. V kolekci najdete nové barevné kombinace, které vycházejí z barevných trendů pro rok 2017. Jako na všechny řady produktů od Nobodinoz také na ELEMENTS LINE byla použitá organická bavlna s extra měkkou texturou s certifikací GOTS a OEKO-Tex.

night-blue-sunset-magic-green-teepee-beanbag-mood-nobodinoz

Zlaté detaily v podobě ornamentů na zajímavých barevných podkladech Vás přenesou do světa snů. Produkty nesou názvy SECRETS - tajemné vzory a STELLA - hvězdná obloha. Vzory jsou tištěny na několik barevných variant produktů. V kolekci se objevuje bílá, přírodní, růžová, starorůžová, zelená, modrá a cihlová. Všechny výrobky z kolekce ELEMENTS LINE prošly certifikací GOTS ( Global Organic Textile Standard) a OEKO - Tex třídy I. ( pro děti do tří let).

night-blue-pink-cushion-playmat-mood-nobodinoz

GOTS certifikace zaručuje ekologickou čistotu výroby i konečného výrobku, čímž chrání životní prostředí, zdraví lidí zaměstnaných ve výrobě a v neposlední řadě i uživatelů biotextilu. 

OEKO - Tex třídy I. certifikace testuje produkty na obsah škodlivých látek a těžkých kovů. OEKO - Tex také testuje výrobky na přítomnost alergizujících a potenciálně karcinogenních barviv. Produkty od Nobodinoz jsou tedy nezávadné a vhodné pro děti. 

Pure-line-quilted&organic-nobodinoz

S řadou ELEMENTS LINE můžete ozdobit celý dětský pokoj.

Dětskou postýlku doplňte mantinely do postýlky, které jsou velmi měkké, příjemné na dotek, ochrání Vaše miminko před nechtěním uhozením o hranu postýlky a zaručí Vám a Vašemu miminku klidný a spokojený spánek. Mantinel do postýlky je vyplněn 100% polyesterem a potažen 100% organickou bavlnou v té nejvyšší kvalitě.

nest-cot-bumper-tour-de-lit-protector-de-cuna-gold-secrets-magic-green-nobodinoz-1

Kapsáře na postýlku jsou praktickým pomocníkem každé maminky a krásně doplní mantinely do postýlky. Kapsář má 3 kapsy, do kterých se vejde 4 - 8 plen nebo kosmetické potřeby pro miminko. Pomocí poutek připevníte kapsář k jakékoliv dětské postýlce. 

Merlin-crib-organizer-organisateur-de-berceau-organizador-de-cuna-gold-secrets-sunset-nobodinoz-4

Nejvýraznějším prvkem z celé kolekce ELEMENTS LINE jsou TeePee Phoenix. TeePee má čtvercovou základnu a 4 dřevěné tyče, které zaručují stabilitu celého TeePee. Phoenix TeePee mají rozměry 149 cm x 100 cm a jsou vyrobeny ze 100% bavlny. 

night-blue-natural-teepee-beanbag-playmat-mood-beige-nobodinoz

Pokud hledáte originální design a neotřelé barevné kombinace, vsaďte na ELEMENTS LINE od Nobodinoz!!!