Barvy podzimu - zahřejte dětský pokoj pomocí teplých barev

Podzim je mým nejoblíbenějším ročním obdobím, sychravá rána, mlhy, krb a teplý čaj mě vždy donutí zastavit se a užít si chvilky s rodinou. Teplé barvy interiéru pomůžou celý prostor zahřát a zútulnit. Máme pro vás několik rad a tipů, jak na to…>

podzim

TAPETY

Dětský pokoj můžete díky tapetám proměnit v botanickou zahradu s novými tapetami od mezinárodně uznávané umělkyně Katie Scott. Katie ilustrovala tři knížky o zvířatech, evoluci a botanice, které se staly bestsellerem a nyní ve spolupráci s dánskými FermLIVING představila tapety do dětského pokoje s motivy lastur, stromů a zvířat. Tapety o rozměru 53 cm x 10 m jsou tištěny na 150g vlies v té nejvyšší kvalitě.

36_10302

Dorthe Mailil je dánská designérka a ilustrátorka, žijící v Herningu v Dánsku. Je zakladatelkou Maileg, značkou, vyrábějící hračky, které v sobě nesou kouzlo skandinávského designu.

Cit pro design v sobě Dorthe probudila již v mládí při studiu Dánské školy designu , kdy odstartovala svou kariéru jako grafický designér. Její studia pokračovala v Marseille a v Paříži a vnesla do tvorby Dorthe jemný nostalgický nádech a cit pro detail, které jsou pro značku Maileg typické.

KOBERCE A PODLOŽKY

Koberečky jsou skvělé k dotvoření té správné atmosféry, navíc zahřejí a pro děti, které si rády hrají na zemi jsou výborným doplňkem do dětského pokoje. Během října se můžete těšit na novou kolekci Eco-Velvet od Nobodinoz, ve které najdete i nové hrací podložky ve tvaru duhy v krásných zemitých tónech modré, hnědé, žluté a růžové. Podložky mají rozměry 105 x 70 cm a jsou vyrobeny z Eko sametu.

mood-nobodinoz-savanne-deco-wild-brown-rainbow-velvetaristote

POLŠTÁŘKY

Polštářků není nikdy dost! Dekorační polštářky dokážou s interiérem divy, nebojte se kombinovat tvary, barvy nebo materiály. Některé polštáře mají vyměnitelný potah a dají se snadno prát. Výplň polštářů je z peří nebo ze 100% polyesteru. V podzimních měsících krásně zahřejí pletené polštářky od FermLiving, které můžete libovolně kombinovat.

IMG_7421

2. PLETENÁ RYBA STRIPY FISH, 495 KČ

TEXTIL PRO MIMINKA

I dětská postýlka může být zahalena do podzimních tónů. Hnízdečka pro miminka zaručí miminku pocit jako u maminky v bříšku a děti budou spokojeně spinkat a cítit se v bezpečí.

Povlečení ze 100% organické bavlny děti zahřeje v chladnějších dnech. Povlečení má pro Českou republiku netradiční rozměry, pokud tedy hledáte vhodnou sadu peřinky a polštářku, najdete je v kategorii PRO MIMINKA - Povlečení.

ZAVINOVAČKY

Omezený prostor k pohybu je pro novorozená miminka příjemný, protože jim připomíná pocit v maminčině bříšku. Zavinovačka novorozencům pocit bezpečí navozuje a proto je mnoho maminek volí jako nezbytnou pomůcku při uspávání. Zavinovací plenky mají mnoho dalších využití: lehká přikrývka v letních měsících, podložka do kočárku nebo hnízdečka nebo praktický pomocník při krmení.

Screenshot 2018-12-05 at 16.47.57[7]

Nechte se inspirovat a vneste do dětského pokoje trochu té podzimní atmosféry. 

×

Splátková kalkulačka ESSOX