5 nepostradatelných pomocníků pro klidný spánek Vašeho miminka

Každá maminka novorozeného miminka to jistě zná, spánek nadevše. Některá miminka musí maminky na krmení budit, jiná zase spánku moc nedají a maminky jsou nevyspalé a unavené. Máme pro Vás několik pomocníků, díky kterým bude uspávání snazší a spánek Vašeho miminka nerušený.

1. Hnízdo pro miminka

Miminko je zvyklé z bříška maminky na těsný prostor, ve kterém se cítí bezpečně. Hnízdo kopíruje tvar maminčina těla a miminko se tak cítí spokojené a klidné. Pro maminku je tak uspávání snadnější a zároveň posiluje miminku jeho spánkový režim. Hnízdo také usnadňuje adaptaci na okolní svět.

2. Zavinovací plenky

Zavinování je technika, díky které se miminko relativně pevně zabalí do plenky a navodí mu pocit bezpečí, které zažívalo v maminčině bříšku. Výhody, které zavinování přináší jsou klidný a spokojený spánek pro Vaše miminko, zklidnění miminka, zabránění nekoordinovanému pohybu ručiček - tzv. Moorovu reflexu a snadnější manipulace s miminkem.

3. Hojdavak Baby

Závěsná textilní kolébka Hojdavak slouží k uspávání a klidnému spánku během dne miminek od 0 do 9 měsíců. Vhodná k použití od prvního dne po narození miminka. Přináší relaxaci nejen miminku ale i mamince, která díky kolébce může více odpočívat a věnovat se i ostatním členům rodiny. Kolébka Hojdavak usnadní péči o miminko i všem tatínkům a ostatním pečovatelům. Maximální nosnost kolébky je 15 kg.

adobebridgebatchrenametemp14hoydavak-foto-traga

1. Hojdavak Baby Mentolový, od 1.990 Kč

baby pżedn° rÖßovž

2. Hojdavak Baby Růžový, od 1.990 Kč

4. Závěsné hračky a dekorace nad postýlku

Závěsné hrající hračky se dají použít nad postýlku nebo do kočárku a utiší neklidné miminko pomocí melodie Lullaby. Všechny závěsné hračky jsou vyrobené ze 100 % organické bavlny a testovány pro maximální bezpečí pro Vaše nejmenší!!!

675-1

1. Hrající hvězda, 545 Kč

249

2. Hrající houba, 995 Kč

5. Baldachýn nad postýlku

Baldachýn nebo také nebesa doplní postýku pro miminko a vytvoří tak krásný útulný koutek, ve kterém se budou vaše děti cítit bezpečně a pohodlně. Baldachýny jsou vyrobeny ze 100 % organické bavlny a jsou ozdobeny barevnými bambulkami. Baldachýn můžete také použít jako dekoraci v hracím koutku, kde dětem vytvoříte nový prostor pro hraní a odpočinek.

Enzo_canopy_little_dot_dusty_mint

1. Baldachýn ENZO Little Dot Dusty Mint, 2.795 Kč

Enzo canopy stone grey_5713370007269

2. Baldachýn ENZO Stone Grey, 2.795 Kč

Nejúčinnější metodou uspávání miminka ale navždy zůstává maminčina náruč… Jak to máte s uspáváním miminka vy?