Oslavte s námi 1.narozeniny naší kamenné prodejny v Plzni a získejte 15% na všechny nezlevněné produkty s kódem:

CZ: OSLAVA1ROK

SK: OSLAVA1ROKSK

O nás / Od nás

Co je simply kids

E-shop a hlavně sen, který se mi plní... Místo pro inspiraci, krásné kvalitní věci, nápad, vtip.

Kdo jsou simply kids

Karolína a dušan, designérka a ekonom, kteří měli stejný sen a rozhodli se ho spolu změnit v realitu.

Proč simply kids

Protože si přejeme být zase dětmi, bez předsudků, plní nápadů a kreativního myšlení. Inspiraci bereme od našich dětí a učíme se od nich každou vteřinou.

Pro koho je simply kids

Pro všechny, kterým záleží na tom, jak se doma cítí. Pro rodiče, kteří chtějí svým dětem vytvořit nápadité prostředí, poskytnout jim možnost rozvíjet fantazii, podpořit jejich kreativitu. Pro designery a architekty, kteří neustále hledají zajímavé doplňky do dětských pokojů tak, jako jsem hledala já sama - neúspěšně.

Poslání simply kids

Ukázat lidem o čem je design, proč má smysl zařídit si své bydlení tak, aby se v něm každý cítil dobře. Nabídnout neokoukaný design, podpořit v lidech kreativitu a možnost být sám sobě designerem.

 


 

Co je simply kids

Výsledek práce dvou lidí, kteří našli sami sebe a jeden druhého. Prostor, webová stránka, kde se s vámi podělíme o krásné věci. Je to více než obchod, je to místo, které chce inspirovat a přinášet krásné věci do vašich domovů.

Kdo jsou simply kids

Já a moje žena karolína, duše celého projektu. Jako talentovaný designer vám představí produkty, které se jí líbí a inspirují ji. V práci i životě se krásně doplňujeme. Karolína vymýšlí a tvoří, já realizuji naše nápady. Dlouhé roky jsem totéž dělal v globální firmě, nyní konečně na našem vlastním projektu. 

Proč simply kids

Čistota a jednoduchost designu a děti, hlavně ty naše. 

Pro koho je simply kids

Pro děti, tedy prostřednictvím nás dospělých. Takže vlastně pro všechny, kteří se chtějí nechat inspirovat a žít v krásných pokojích.

Poslání simply kids.

Změnit pohled na design dětských pokojů. Na použité materiály, krásu v jednoduchosti. Přinášet kvalitu a radost do prostředí našich dětí.