🎉 Velký letní výprodej je tady! 😎

Neodolatelné slevy na nejoblíbenější produkty. 💥✨ Od plavek přes stylové doplňky až po letní stolování – všechno, co potřebujete pro perfektní léto, najdete u nás za úžasné ceny!

Více informací

Jak jedna skluzavka proměnila dětské pokoje po celém světě: Příběh Jupiduu, který musíte znát!

Untitled design_4

V představách mnoha rodičů, kteří zařizují pokojíčky pro své děti, hraje důležitou roli nejen funkčnost, ale i estetika a bezpečnost. Když se na trhu objeví produkt, který dokáže skloubit všechny tyto aspekty, je to často jako zásah do černého. Přesně takový zásah se povedl značce Jupiduu se svou ikonickou dětskou skluzavkou.

Zrození nápadu

Příběh Jupiduu začíná v Německu, kdy se dva bratři, Kai a Ken Busch, rozhodli vytvořit něco neobyčejného pro své vlastní děti. Jako rodiče si uvědomovali, jak je důležité, aby se děti mohly hrát v bezpečném a inspirujícím prostředí. Po několika neúspěšných pokusech o nalezení dokonalé skluzavky, která by splňovala jejich vysoké nároky na kvalitu a vzhled, se rozhodli, že vytvoří vlastní.

Světoznámí fanoušci skluzavky Jupiduu

Když se řekne dětská skluzavka, většině z nás se vybaví obrázek malého prince George, který se radostně klouže po barevné skluzavce Jupiduu. Ano, přesně ta skluzavka, kterou si jeho chůva objednala online k prvním narozeninám malého prince. Kdo by to byl řekl, že tento zdánlivě obyčejný dárek odstartuje globální úspěch značky Jupiduu a stane se symbolem dětské radosti po celém světě?

Netrvalo dlouho a skluzavka Jupiduu se stala fenoménem. Internetové celebrity, jako například Kim Kardashian s více než 190 miliony sledovatelů na Instagramu, se předháněly v tom, kdo bude mít tu nejhezčí skluzavku pro své ratolesti. A není divu - tento inovativní produkt nejen přináší dětem spoustu zábavy, ale také podporuje rozvoj jejich motorických dovedností a sociálních interakcí.

Jupiduu se postupně stalo uznávanou značkou s řadou spokojených zákazníků nejen v Británii, ale i po celém světě. Jejich pestrobarevné skluzavky v různých velikostech a designech si získaly srdce malých i velkých a staly se neodmyslitelnou součástí dětských pokojů.

Když v roce 2014 zakladatelé Jupiduu přicházeli na trh, asi ani v nejdivočejších snech nečekali takový úspěch. Jejich nápad však přinesl radostnou změnu do života mnoha dětí a dokázal, že i zdánlivě obyčejná hračka může dobýt svět. A to vše díky jednomu malému princi a jeho chůvě, kteří věřili, že skluzavka Jupiduu je tou nejlepší volbou pro oslavu prvních narozenin.


Untitled design (6)
 
 

Design, který okouzlí

Jupiduu skluzavka není jen obyčejným kusem plastu. Naopak, je to designérský kousek, který zaujme svým minimalistickým, ale zároveň hravým vzhledem. Každý detail byl pečlivě promyšlen, aby skluzavka nejen skvěle vypadala, ale byla i maximálně bezpečná a funkční. Použití přírodních materiálů, pečlivé zpracování a jemné pastelové barvy dělají z této skluzavky skutečný skvost, který se hodí do každého dětského pokoje.

Bezpečnost především

Jedním z hlavních důvodů, proč se rodiče rozhodují pro Jupiduu skluzavku, je její bezpečnost. Skluzavka je navržena tak, aby byla stabilní a odolná. Hrany jsou zaoblené, aby se předešlo zraněním, a povrch je protiskluzový, což zajišťuje, že děti nebudou nechtěně padat. Zároveň je skluzavka dostatečně kompaktní, aby se vešla i do menších pokojíčků, ale přitom dostatečně dlouhá, aby poskytovala dětem dostatek zábavy.

Skluzavka, která inspiruje

Jupiduu skluzavka není jen hračka, ale i prostředek, který podporuje dětskou kreativitu a pohyb. Děti si na ní mohou hrát nejen samy, ale i s kamarády, což podporuje sociální interakci. Navíc je to skvělý způsob, jak děti odtrhnout od obrazovek a motivovat je k fyzické aktivitě. Jakmile se děti jednou sklouznou, nebudou chtít přestat!

Untitled design (7)

 

Úspěch po celém světě

Od svého uvedení na trh se Jupiduu skluzavka stala hitem nejen v Německu, ale i po celém světě. Rodiče z různých koutů planety sdílejí na sociálních sítích fotografie a videa svých dětí, jak si na skluzavce hrají. Tento globální úspěch je důkazem toho, že kvalitní a dobře navržený produkt může oslovit lidi napříč kulturami a kontinenty.

Budoucnost Jupiduu

Bratři Buschové neusínají na vavřínech a neustále pracují na nových produktech, které by mohly doplnit jejich stávající nabídku. Plánují rozšířit sortiment o další designové kousky, které budou stejně funkční a krásné jako jejich první skluzavka. Již teď se můžeme těšit z těchto produktů:

 
Untitled design (5)

 

Závěrem

Příběh úspěchu skluzavek Jupiduu je skutečně inspirativní a ukazuje, jak inovativní a kvalitní tyto produkty jsou. Jejich jedinečný design a zpracování z nich dělají skvělou volbu pro každého rodiče, který chce svým dětem dopřát to nejlepší.

Pokud vás tento příběh zaujal, neváhejte a navštivte náš e-shop, kde najdete široký výběr skluzavek a trampolín Jupiduu. Tyto úžasné produkty promění dětský pokoj v zábavné a podnětné prostředí, kde se vaše ratolesti budou cítit skvěle.

Dopřejte svým dětem radost z kvalitních a originálních hraček, které si zamilují a budou je provázet celým dětstvím. S produkty Jupiduu investujete do jejich šťastné budoucnosti a vytvoříte jim domov plný zábavy a smíchu.

Neváhejte a udělejte první krok k jejich spokojenosti právě teď!

×

Splátková kalkulačka ESSOX