🎉 Velký letní výprodej je tady! 😎

Neodolatelné slevy na nejoblíbenější produkty. 💥✨ Od plavek přes stylové doplňky až po letní stolování – všechno, co potřebujete pro perfektní léto, najdete u nás za úžasné ceny!

Více informací

Co je Lagom a proč se stát lagomerem?

Pokud jste vyznavači hygge, máme pro Vás novinku! Je tu lagom - umění užívat si života!!! Lagom není o utrácení spousty peněz, je o radosti z maličkostí, které mohou Vám i Vašemu okolí změnit život!!! Jste připravení udělat ve svém životě změnu?

a40adc39ce32918fe22e25262aa17fd3

CO JE LAGOM?

Švédské slovo lagom se překládá nejčastěji jako “ tak akorát”… - ne moc ani málo. Lagom je o vyrovnaném životním stylu, o vytváření lepšího a šťastnějšího prostředí pro život. Lagom je o vztahu k přírodě, o šetření energie a o třídění odpadu a zmírnění jeho produkce na minimum...

JAK SE STÁT LAGOMEREM?

lagomerem se může stát každý, kdo si začíná uvědomovat potřebu přispět k ochraně přírody a celé planety. K tomu stačí malé změny v našich každodenních rituálech.

1. VYMĚŇTE KLASICKÉ ŽÁROVKY ZA LED ŽÁROVKY

Šetřete životní prostředí tím, že vyměníte staré žárovky za LED žárovky, které vydrží mnohem déle a ušetří až 85% energie. Atmosférické osvetlení do dětských pokojů je většinou rozsvícené po celou noc, proto i zde se používají LED žárovky, které šetří energii.

3228_2

2. KUPUJTE PRODUKTY VYROBENÉ Z BAMBUSU

Bambus je obnovitelný materiál, který roste rychle bez použití chemických postřiků. Používá se na výrobu košů, košíků a misek.

7132e86d4d488198826746190fe5c499

3. RECYKLUJTE

Papír, látky, kartony... To vše se může hodit do Vašeho dalšího projektu, kde zužitkujete odpad, který by jinak skončil v koši. Naučte se využívat vše na maximum. Recyklujte, tvořte, odměnou Vám bude nový produkt a hlavně radost z toho, že danou věc znovu využijete.

Makedo-Shop-Banner-1

4. VYPĚSTUJTE SI VLASTNÍ ZELENINU A BYLINKY

Malé květináčky vytvoří skvělé minizahrádky. Pěstovat můžete zeleninu, ale také bylinky, které využijete v kuchyni po celý rok a budete vědět, že na bylinky nebyly použity žádné postřiky a chemie.

85ff6c8c5813f65470078ed5d9cca9ef

5. NÁBYTEK Z AKÁCIE

Investujte do nábytku z akácie, jejíž dřevo je známe pro svou odolnost a pevnost. Používá se především na zahradní nábytek, který je odolnější nepříznivým vlivům počasí.

ef21a7c8abaab4be5981e07137d7267d

6. NEVYHAZUJTE OBALY ZBYTEČNĚ

Zamysleli jste se někdy nad tím, jakou životnost má plastová taška, do které dáte v obchodě s potravinami ovoce nebo zeleninu? Zvolte raději látkové pytlíky, které můžete znovu použít!!!

CEA1000101

Je mnoho způsobů, jak chránit životní prostředí a přírodu okolo sebe, každý můžeme malým činem přispět a stát se lagomerem, tak do toho!!!

×

Splátková kalkulačka ESSOX