Nejlepší dětské potřeby a doplňky: ověřené kousky pro každý věk

Každá fáze našeho života přináší vlastní soubor potřeb a výzev. Děti jsou vlastně nenáročné a my rodiče, pokud nalezneme správné příslušenství, můžeme tak pomoci sobě ale především dítěti. Vhodné doplňky znamenají velký rozdíl pro správný rozvoj dítěte. Mrkněte na nejvhodnější doplňky pro děti v každém věku:

Kojenci (0-12 měsíců)

Během kojeneckého období děti rostou neuvěřitelnou rychlostí a učí se milionu věcí. Učí se jak komunikovat a vyjadřovat své potřeby, což může být náročné pro rodiče i děti.

Naše tipy na nejlepší doplňky pro kojence zahrnují:

Dudlíky

Dudlíky mohou být záchranou pro rodiče, kteří se snaží uklidnit neklidné miminko. Dudlíky pomohou uklidnit plačící dítě a poskytnout pocit bezpečí. Existuje mnoho různých značek a stylů, ze kterých si můžete vybrat. Jen se ujistěte, že dodržujete zásady bezpečného používání dudlíku, jako například nevnucovat dudlík dítěti, které ho nechce, a nepoužívat dudlík jako náhradu krmení. Dudlíky, které přinášíme jsou vyrobeny ze 100% silikonu a neobsahují škodlivé chemikálie, jako jsou ftaláty. Jsou také měkké a mají atest Evropského standardu EN1400-A2:2018.

Hračky na prořezávání zoubků

Když se miminku začínají prořezávat první zoubky, mohou pociťovat nepohodlí a podrážděnost. Hračky na kousání mohou poskytnout úlevu tím, že masírují dásně a nabízejí bezpečný, žvýkatelný povrch. Hledejte hračky vyrobené z bezpečných, netoxických materiálů a vyhněte se všemu, co má malé části, které by mohly představovat nebezpečí udušení.

Bryndáčky

Bryndáčky jsou nutností každého kojence. Dětský bryndáček chrání oblečení miminka před znečištěním při jídle a pití. Hledejte bryndáčky s nastavitelným nákrčníkem a snadno čistitelnými materiály, jako je silikon nebo plast. Některé bryndáčky mají dokonce vestavěné kapsy na zachycení upuštěného jídla.

Batolata (1-3 roky)

Jak se děti stávají batolaty, začínají se stávat nezávislejšími a chtějí objevovat a poznávat svět kolem sebe. Začínají jíst samostatně a stávají se mobilnějšími. Naše top doplňků pro batolata zahrnuje:

Sippy lahvičky a kelímky

Sippy lahvičky jsou skvělým přechodem od kojeneckých lahví k běžným skleničkám, protože umožňují batolatům pít samostatně, aniž by se polili. Hledejte šálky s designem odolným proti vylití a snadno uchopitelnými uchy. Vyhněte se kelímkům s malými částmi nebo ventilovým systémům, které mohou být obtížně čistitelné.

Nádoby na svačinky

Nádoby na svačinky mohou trochu usnadnit svačinu neposedných batolat. Hledejte nádoby, které se malým ručkám snadno otevírají a zavírají a které jsou dostatečně velké, aby se do nich vešly různé svačinky. Některé nádoby jsou dokonce dodávány s členěnín a jsou takj super multifunkční.

Děti školního věku (4+ roky)

Když děti vstoupí do předškolního věku, možná budou potřebovat sofistikovanější doplňky, které jim pomůže udržet si pořádek a soustředit se. Některé z nejlepších doplňků pro děti předškolního věku zahrnují:

Láhve na vodu

Láhev na vodu je skvělým doplňkem pro děti ve věku 4+, protože je může naučit, jak je důležité zůstat hydratované a rozvíjet zdravé návyky. Když jsou děti aktivní, mohou se snadno dehydratovat a pití vody tomu může pomoci předejít. Láhve na vodu se dodávají v různých designech a barvách, což může přispět k tomu, že pití bude pro děti zábavnější. Hledejte takové, které se dětem snadno otevírají a zavírají a také se snadno čistí. Design vhodný pro děti, jako je odklápěcí nebo šroubovací víčko se zabudovaným brčkem, může být pro děti velkým pomocníkem, takže je pravděpodobnější, že z něj budou pít radši a častěji.

Krabička na oběd

Dobrá krabička na oběd je důležitá pro udržení čerstvého a atraktivního jídla během dne předškoláka I školáka. Izolované krabičky na oběd jsou skvělou volbou, protože pomáhají udržet jídlo čerstvé. Hledejte krabičky na oběd ze snadno čistitelných materiálů, jako je plast nebo silikon, a se spoustou prostoru pro různé potraviny. Naše obědové boxy jsou vyrobeny z nerezové oceli, která usnadňuje čištění, a víko ze 100% silikonu bez škodlivých chemikálií.